Undgå, at børn ændrer forældrekontrollen på PlayStation®5 og PlayStation®4

Undgå, at børn ændrer forældrekontrollen på PlayStation®5 og PlayStation®4

Lær, hvordan du forhindrer børn i at ændre forældrekontrollen på PS5™ og PS4™.

Indstil en adgangskode til systembegrænsning

Adgangskode til systembegrænsning forhindrer dine børn i at ændre indstillingerne for forældrekontrol på din PlayStation, f.eks. aldersvurderinger og standardforældrekontrol. Sørg for at vælge en adgangskode, som du kan huske, og som kun du kender. Del den kun med det eller de familiemedlemmer, du har udpeget som værge, fordi den gør det muligt at ændre eller fjerne alle kontrolelementer.

1. Log på som familieadministrator, og gå til Indstillinger > Familie- og forældrekontrol > PS5-konsolbegrænsninger.
  2. Indtast den nuværende adgangskode til systembegrænsning. Hvis du endnu ikke har indstillet den før, er standardindstillingen 0000.
  3. Vælg Skift adgangskode til systembegrænsning.
  4. Indtast en ny firecifret adgangskode ved at trykke på de tilsvarende knapper på controlleren. Sørg for, at kun du kender og kan huske den.
  5. Indtast adgangskoden igen for at bekræfte.
  1. Gå til Indstillinger > Forældrekontrol/Familieadministration > PS4-systembegrænsninger på dit PS4-system.
  2. Indtast den nuværende adgangskode til systembegrænsning. Hvis du endnu ikke har indstillet den før, er standardindstillingen 0000.
  3. Vælg Skift adgangskode til systembegrænsning.
  4. Indtast en ny firecifret adgangskode ved at trykke på de tilsvarende knapper på controlleren. Sørg for, at kun du kender og kan huske den.
  5. Indtast adgangskoden igen for at bekræfte.

Indstil en adgangskode til login

Bed alle, der har en konto på din PlayStation-konsol, om at indstille en adgangskode til login. Ellers kan dine børnefamiliemedlemmer logge på voksnes eller større børns konti og undgå de kontroller, du har sat op for dem.

1. Gå til Indstillinger > Brugere og konti.

2. Vælg Indstillinger for login > Indstil en adgangskode til login på PS5.

3. Angiv en firecifret adgangskode. Sørg for, at kun du kender og kan huske den.

1. Gå til Indstillinger > Indstillinger for login > Administration af adgangskode til login.

2. Angiv en firecifret adgangskode. Sørg for, at kun du kender og kan huske den.

Sådan deaktiverer du oprettelse af nye brugere og gæste-login

Undgå, at dit barn opretter en ny konto uden kontrol i stedet for at bruge den, du har oprettet til barnet, ved at deaktivere oprettelse af nye brugere og muligheden for at logge på som gæst.

1. Log på som familieadministratoren, og gå til Indstillinger > Familie- og familiekontrol > Begrænsninger for PS5-konsol.
  2. Vælg Brugeroprettelse og gæste-log ind > "Ikke tilladt".

1. Log på som familieadministrator, og gå til Indstillinger > Forældrekontrol/Familieadministration > PS4-systembegrænsninger
  2. Vælg Ny brugeroprettelse og gæste-log ind > "Ikke tilladt".