Sådan ændrer du dit online-id til PlayStation™Network

Find ud af, hvordan du ændrer dit online-id på PlayStation Network, hvorvidt ændring af online-id koster penge, og hvad du skal gøre, hvis du oplever problemer ved ændring af et online-id.

Før du ændrer dit online-id, skal du overveje nogle ting:

1. PS4-spil kan opleve problemer efter en ændring af online-id.
  2. En liste over PS4-spil, der er testet med funktionen til ændring af online-id kan findes her*.
  3. Dit nye online-id skal overholde vores Ydelsesbetingelser, herunder Regelsæt for adfærd i fællesskabet
  4. PS3, PS Vita og PS/TV-spil og -apps understøtter ikke funktionen til ændring af online-id.
  5. Hvis du oplever tekniske problemer, kan du gratis skifte tilbage til dit oprindelige online-id ved at følge trinene nedenfor. Ved at gå tilbage til et tidligere online-id løses de fleste problemer, der skyldes ændring af id'et.
  6. Online-id'er kan ikke ændres for børnekonti.

*Visse spil, der ikke har nogen kendte problemer identificeret på listen, kan stadig opleve problemer, hvis du ændrer dit online-id.

Koster det noget at ændre mit online-id?

Du kan ændre dit online-id, så mange gange du vil. Første gang er gratis. Der bliver opkrævet et gebyr for yderligere ændringer. PlayStation®Plus-medlemmer får 50 % rabat på ændringer af deres online-id'er, men der kræves ikke medlemskab for at foretage ændringer.

Hvordan finder mine venner mit nye online-id?

Når du vælger dit nye online-id, har du mulighed for at vise dit tidligere online-id på din profil i 30 dage. Du skal vælge denne mulighed i løbet af ændringsprocessen.

Skift dit online-id til PSN

Webbrowser: Skift online-id

1. Log på Kontohåndtering, og vælg PSN-profil fra sidepanelet.
  2. Vælg Rediger ved siden af dit nuværende online-id.
  3. Indtast et nyt online-id, og følg instruktionerne på skærmen for at gennemføre ændringen.
  4. Når du har gennemført ændringsprocessen, vil du blive logget ud af alle enheder.
  1. Gå til Indstillinger > Brugere og konti > Konto > Profil > Online-id
  2. Opret dit nye online-id.
  3. Følg instruktionerne på skærmen for at udføre denne ændring.
  4. Når du har gennemført ændringsprocessen, vil du blive logget ud af alle enheder.
  1. Gå til Indstillinger > Kontohåndtering > Kontoinformation > Profil > Online-id
  2. Opret dit nye online-id.
  3. Følg instruktionerne på skærmen for at gennemføre ændringen.
  4. Når du har gennemført ændringsprocessen, vil du blive logget ud af alle enheder.

Sådan løser du problemer efter ændring af dit online-id

Hvis du har tekniske problemer efter ændring af et online-id, burde en ændring tilbage til et tidligere online-id løse de fleste problemer (men måske ikke alle problemer). Se vejledningen nedenfor.

Rediger et stødende online-id, der blev suspenderet

Hvis din konto blev suspenderet pga. et stødende online-id før 11/04/19, skal du se guiden om suspendering nedenfor for at ændre dit online-id.

Hvad sker der, hvis jeg ikke afslutter ændringsprocessen for online-id?

Dit nye online-id reserveres midlertidigt, når du har valgt Bekræft. Dit nye online-id er reserveret i 24 timer. For at gøre permanent krav på dit nye online-id skal du færdiggøre processen indenfor de 24 timer.