Skift dit online-id til PSN

Sådan ændrer du dit online-id til PSN

Find ud af, hvordan du skifter dit online-id på PlayStation™Network (PSN), og hvad du skal gøre, hvis du oplever problemer ved skift af et online-id.

Hvad er et online-id?

Et online-id er et unikt visningsnavn, der bruges til at identificere dig på PSN. Du kan kontrollere dit nuværende online-id ved at besøge din profil på din konsol eller PlayStation®App.

Før du ændrer dit online-id, skal du overveje nogle ting:

• Hvis du oplever tekniske problemer, kan du gå tilbage til dit originale online-id gratis. Tilbageføring bør løse de fleste problemer, der er forårsaget af en ændring af online-id.

• Det kan tage lidt tid for nogle spil, applikationer og tjenester at opdatere til dit nye online-id. I nogle tilfælde kan det tage op til en uge, før ændringen registreres.

• PS4-spil kan opleve problemer efter en ændring af et online-id. Du kan finde en liste over PS4-spil, der er testet med funktionen til ændring af online-id , her*.

• Hvis dit nye online-id overtræder vores vilkår for anvendelse, ændres det til temp-xxxxx. Du kan ændre det til et nyt online-id ved at følge nedenstående trin.

• PS3, PS Vita og PS/TV-spil og -apps understøtter ikke funktionen til ændring af online-id.

• Online-id'er kan ikke ændres for børnekonti.

*Visse spil, der ikke har nogen kendte problemer identificeret på listen, kan stadig opleve problemer, hvis du ændrer dit online-id.

Koster det noget at ændre mit online-id?

Du kan ændre dit online-id, så mange gange du vil. Første gang er gratis. Der bliver opkrævet et gebyr for yderligere ændringer. PlayStation®Plus-medlemmer får 50 % rabat på ændringer af deres online-id'er, men der kræves ikke medlemskab for at foretage ændringer.

Sådan ændrer du dit online-id til PSN

Webbrowser: Skift online-id

1. Log på Kontohåndtering, og vælg PSN-profil fra sidepanelet.
  2. Vælg Rediger ved siden af dit nuværende online-id.
  3. Indtast et nyt online-id, og følg instruktionerne på skærmen for at gennemføre ændringen.
  4. Når du har gennemført ændringsprocessen, vil du blive logget ud af alle enheder.
  1. Gå til Indstillinger > Brugere og konti > Konto > Profil > Online-id
  2. Opret dit nye online-id.
  3. Følg instruktionerne på skærmen for at udføre denne ændring.
  4. Når du har gennemført ændringsprocessen, vil du blive logget ud af alle enheder.
  1. Gå til Indstillinger > Kontohåndtering > Kontoinformation > Profil > Online-id
  2. Opret dit nye online-id.
  3. Følg instruktionerne på skærmen for at gennemføre ændringen.
  4. Når du har gennemført ændringsprocessen, vil du blive logget ud af alle enheder.

Sådan viser du dit forrige online-id

Når du vælger dit nye online-id, har du mulighed for at vise dit forrige online-id på din profil i 30 dage. Du skal vælge denne mulighed i løbet af ændringsprocessen.

Sådan løser du problemer efter ændring af dit online-id

Hvis du har tekniske problemer efter ændring af et online-id, burde en ændring tilbage til et tidligere online-id løse de fleste problemer (men måske ikke alle problemer), og det er gratis. Se vejledningen nedenfor for at vende tilbage til dit forrige online-id.

Hvis dit online-id ændres uden din tilladelse, skal du forsøge at gendanne din konto ved at følge vejledningen nedenfor.

Hvad sker der, hvis jeg ikke afslutter ændringsprocessen for online-id?

Dit nye online-id reserveres midlertidigt, når du har valgt Bekræft. Dit nye online-id er reserveret i 24 timer. For at gøre permanent krav på dit nye online-id skal du færdiggøre processen indenfor de 24 timer.