PlayStation Remote Play på mobilenheder

Med Remote Play kan du fjernbetjene din PlayStation®-konsol, hvor du har en hurtig internetforbindelse.

Kom i gang med Remote Play på mobilenheder

Ved hjælp af PS Remote Play-appen kan du styre din PlayStation®5-konsol eller PlayStation®4-konsol fra en mobilenhed. Kontroller, at dine enheder opfylder kravene, og følg derefter nedenstående trin for at konfigurere Remote Play.

Du skal bruge følgende til Remote Play:

• Android™-smartphone eller tablet, iPhone eller iPad
    Du kan finde oplysninger om systemkrav ved at gå til Google Play™ eller App Store.
  • PS5™-konsol eller PS4™-konsol
    Opdater altid dit system med den nyeste version af systemsoftwaren.
  • En konto til PlayStation™Network
    Brug den samme konto, som du bruger til din konsol. Hvis du ikke har en konto, skal du først oprette en.
  • Hurtig internetforbindelse
    Som standard anbefaler vi en hurtig internetforbindelse med upload- og downloadhastigheder på mindst 5 Mbps. For at opnå den bedste ydelse anbefaler vi en hurtig internetforbindelse med upload- og downloadhastigheder på mindst 15 Mbps.
  • Du kan tilslutte en trådløs DualSense™-controller eller en trådløs DUALSHOCK®4-controller til understøttede mobilenheder til brug med Remote Play. Se vejledningen nedenfor for at få flere oplysninger.
  • Hvis du vil bruge stemmechat, skal du bruge en mikrofon, f.eks. den indbyggede mikrofon på din mobilenhed.

Installer Remote Play-appen på din enhed

Du kan downloade PS Remote Play fra Google Play™ eller App Store og installere den på din mobilenhed. Du kan bruge den samme app til at oprette forbindelse til din PS5-konsol og PS4-konsol. Du behøver kun at udføre disse trin, første gang du bruger appen.

Konfigurer din PS5-konsol til Remote Play

Du behøver kun at gøre dette, første gang du bruger Remote Play:

1. På hjemmeskærmen skal du vælge Indstillinger System Remote Play og derefter aktivere Aktivér Remote Play
  2. Hvis du vil starte Remote Play, mens din PS5-konsol er i pausetilstand, skal du vælge Indstillinger > System > Strømbesparelse > Funktioner, som er tilgængelige i pausetilstand. Markér afkrydsningsfelterne ved siden af Bevar forbindelsen til internettet og Aktivér tænding af PS5 fra netværk.

Du behøver kun at gøre dette, første gang du bruger Remote Play:

1. Fra funktionsskærmen skal du gå til Indstillinger > Indstillinger for Remote Play-forbindelse og derefter aktivere Aktiver Remote Play
  2. Fra funktionsskærmen skal du gå til Indstillinger > Kontohåndtering > Aktivér som din primære PS4 og derefter vælge Aktivér. Du kan kun aktivere denne indstilling på én PS4-konsol for hver konto.
  3. Hvis du vil starte Remote Play, mens din PS4-konsol er i pausetilstand, skal du vælge Indstillinger > Strømspareindstillinger > Indstil funktioner, som er tilgængelige i pausetilstand. Markér derefter Bevar forbindelsen til internettet og Aktivér tænding af PS4 fra netværk.

Start Remote Play fra din mobilenhed

Du skal udføre følgende trin, hver gang du opretter forbindelse til din PS5-konsol eller PS4-konsol fra din mobilenhed.

1. Tænd for konsollen, eller sæt den i pausetilstand.
  2. Start PS Remote Play på din mobilenhed, og vælg derefter Log ind på PSN
    Log på med den samme konto, som du bruger til din konsol.
  3. Vælg PS5 eller PS4.
    Appen søger efter den konsol, du har logget på med din konto, og opretter derefter automatisk forbindelse til konsollen. Når der er oprettet forbindelse, vises skærmen på din konsol på din mobilenhed, og du kan begynde at bruge Remote Play. Hvis der findes flere konsoller, skal du vælge den konsol, du vil bruge.

Fra anden gang og frem kan du vælge den konsol, du tidligere har oprettet forbindelse til.

Remote Play-styring på mobilenheder

Hvis du trykker på skærmen på din mobilenhed under Remote Play, vises controllerens knapper. Hvis du bruger en Android™-smartphone eller -tablet, kan udseendet på knapper og ikoner variere.

Hvis du vælger Valgmuligheder, vises kontrolpanelet.

• Indstillinger
    Du kan ændre indstillinger som f.eks. skærmretning, og hvordan controllerens knapper vises. Kontrolpanelet er også der, hvor du afslutter Remote Play.
  • Oprettelsesknap
    Udfører de samme funktioner som controllerens oprettelsesknap .
  • PS-knap
    Vis kontrolcenteret på din PS5-konsol.
  • Mikrofonstatus
    Vælg Mikrofon er slået til / Mikrofon er slået fra for at tænde eller slukke for mikrofonen.
  • Indstillingsknap
    Udfører de samme funktioner som controllerens indstillingsknap .
  • Luk
    Luk kontrolpanelet.

Hvis du vælger Valgmuligheder, vises kontrolpanelet.

Du kan udføre følgende handlinger fra kontrolpanelet:

• Indstillinger
    Du kan ændre indstillinger som f.eks. skærmretning, og hvordan controllerens knapper vises. Kontrolpanelet er også der, hvor du afslutter Remote Play.
  • SHARE-knap
    Udfører de samme funktioner som controllerens SHARE-knap.
  • PS-knap
    Vis hjemmeskærmen på din PS4-konsol.
  • Mikrofonstatus
    Vælg Mikrofon er slået til / Mikrofon er slået fra for at tænde eller slukke for mikrofonen.
  • OPTIONS-knap
    Udfører de samme funktioner som controllerens OPTIONS-knap.
  • Luk
    Luk kontrolpanelet.

Afslut Remote Play

1. Tryk på skærmen under Remote Play.
    Controllerens knapper vises.
  2. Vælg valgmuligheder i nederste højre hjørne af skærmen.
    Kontrolpanelet til Remote Play vises.
  3. Vælg Indstillinger og vælg derefter Afbryd.
    Du får vist meddelelsen "Denne Remote Play-session vil blive afbrudt".
  4. Hvis du vil afslutte Remote Play, mens konsollen er i pausetilstand, skal du markere afkrydsningsfeltet Sæt den tilsluttede konsol i pausetilstand.
  5. Vælg OK.
    Remote Play afslutter, og skærmen vender tilbage til sin oprindelige tilstand, før din mobilenhed blev tilsluttet din konsol.