PlayStation Remote Play på mobilenheder

Med PS Remote Play-appen kan du fjernbetjene din PlayStation®-konsol, når du har adgang til en hurtig internetforbindelse.

Sådan konfigurerer du PS Remote Play på mobilenheder

Ved hjælp af PS Remote Play-appen kan du styre din PlayStation®5-konsol eller PlayStation®4-konsol fra en mobiltelefon eller tablet. Kontroller, at dine enheder opfylder kravene, og følg derefter nedenstående trin for at konfigurere PS Remote Play.

Du skal bruge følgende til PS Remote Play:

• Android™-smartphone eller tablet, iPhone eller iPad
    Du kan finde oplysninger om systemkrav ved at gå til Google Play™ eller App Store.
  • PS5®-konsol eller PS4™-konsol
    Opdater altid din konsol til den nyeste version af systemsoftwaren.
  • En konto til PlayStation™Network
    Brug den samme konto, som du bruger til din konsol. Hvis du ikke har en konto, skal du først oprette en.
  • Hurtig internetforbindelse
    Som standard anbefaler vi en hurtig internetforbindelse med upload- og downloadhastigheder på mindst 5 Mbps. For at opnå den bedste ydelse anbefaler vi en hurtig internetforbindelse med upload- og downloadhastigheder på mindst 15 Mbps.
  • Du kan tilslutte en trådløs DualSense®-controller eller en trådløs DUALSHOCK®4-controller til understøttede mobilenheder til brug med PS Remote Play.
  • Hvis du vil bruge voice chat, skal du bruge en mikrofon, f.eks. den indbyggede mikrofon på din mobilenhed.
  • Remote Play bruger meget mere data end de fleste videostreamingtjenester. Hvis du bruger Remote Play med mobildata, skal du passe på ikke at overskride datagrænsen eller ende med en stor mobilregning.

Sådan installerer du PS Remote Play-appen på din enhed

Du kan downloade PS Remote Play fra Google Play™ eller App Store og installere den på din mobilenhed. Du kan bruge den samme app til at oprette forbindelse til din PS5-konsol og PS4-konsol. Du behøver kun at udføre disse trin, første gang du bruger appen.

Sådan konfigurer du din PS5-konsol til PS Remote Play

Du behøver kun at gøre dette, første gang du bruger PS Remote Play:

1. På startskærmen skal du vælge Indstillinger System Remote Play og derefter aktivere Aktivér Remote Play
  2. Hvis du vil starte PS Remote Play, mens din PS5-konsol er i pausetilstand, skal du vælge Indstillinger > System > Strømbesparelse > Funktioner, som er tilgængelige i pausetilstand. Markér afkrydsningsfelterne ved siden af Bevar forbindelsen til internettet og Aktivér tænding af PS5 fra netværk.

Du behøver kun at gøre dette, første gang du bruger PS Remote Play:

1. Fra funktionsskærmen skal du gå til Indstillinger > Indstillinger for Remote Play-forbindelse og derefter aktivere Aktivér Remote Play
  2. Fra funktionsskærmen skal du gå til Indstillinger > Kontohåndtering > Aktivér som din primære PS4 og derefter vælge Aktivér. Du kan kun aktivere denne indstilling på én PS4-konsol for hver konto.
  3. Hvis du vil starte PS Remote Play, mens din PS4-konsol er i pausetilstand, skal du vælge Indstillinger > Strømspareindstillinger > Indstil funktioner, som er tilgængelige i pausetilstand. Markér derefter Bevar forbindelsen til internettet og Aktivér tænding af PS4 fra netværk.

Sådan forbereder du din mobilenhed til Remote Play

Hvis du vil bruge mobildata til Remote Play, skal du konfigurere din mobilenhed. Afhængigt af din udbyder og netværksforhold kan du muligvis ikke bruge mobildata til Remote Play.

Hvis din enhed er tilsluttet Wi-Fi®, fortsætter du med at bruge Wi-Fi, når du starter Remote Play.

1. Start PS Remote Play på din mobilenhed, og vælg derefter Log ind på PSN.
  2. Log på med den samme konto, som du bruger til din konsol.
  3. Vælg Indstillinger i øverste højre hjørne af skærmen, og vælg derefter Mobildata > Brug mobildata.
  4. Vælg OK.

Sådan starter du PS Remote Play fra din mobilenhed

Du skal udføre følgende trin, hver gang du opretter forbindelse til din PS5-konsol eller PS4-konsol fra din mobilenhed.

1. Tænd for konsollen, eller sæt den i pausetilstand.
  2. Start PS Remote Play på din mobilenhed, og vælg derefter Log ind på PSN
    Log på med den samme konto, som du bruger til din konsol.
  3. Vælg PS5 eller PS4.
    Appen søger efter den konsol, du har logget på med din konto, og opretter derefter automatisk forbindelse til konsollen. Når der er oprettet forbindelse, vises skærmen på din konsol på din mobilenhed, og du kan begynde at bruge PS Remote Play. Hvis der findes flere konsoller, skal du vælge den konsol, du vil bruge.

Fra anden gang og frem kan du vælge den konsol, du tidligere har oprettet forbindelse til.

• Din mobilenhed kan ikke søge efter og oprette forbindelse til din konsol, hvis det er et stykke tid siden, at du sidst loggede ind. Før du forsøger at oprette fjernforbindelse fra uden for dit hjem, skal du kontrollere, at din enhed er tilsluttet korrekt, når du er i nærheden af din konsol.
  • Under Remote Play kan du se "Der er oprettet forbindelse til Remote Play" øverst på skærmen. Denne meddelelse vises, når en anden bruger logger på din PS5-konsol, mens du bruger Remote Play. Når brugeren logger ud af din PS5-konsol, forsvinder meddelelsen.

Styring af PS Remote Play på mobilenheder

Hvis du trykker på skærmen på din mobilenhed under PS Remote Play, vises controllerens knapper. Hvis du bruger en Android™-smartphone eller -tablet, kan udseendet på knapper og ikoner variere.

Hvis du vælger Valgmuligheder, vises kontrolpanelet.

• Indstillinger
    Skift indstillinger som f.eks. skærmretning, og hvordan controllerens knapper vises. Kontrolpanelet er også der, hvor du afslutter PS Remote Play.
  • Oprettelsesknap
    Udfører de samme funktioner som controllerens oprettelsesknap .
  • PS-knap
    Vis kontrolcenteret på din PS5-konsol.
  • Mikrofonstatus
    Vælg Mikrofon er slået til / Mikrofon er slået fra for at tænde eller slukke for mikrofonen.
  • Indstillingsknap
    Udfører de samme funktioner som controllerens indstillingsknap .
  • Luk
    Luk kontrolpanelet.

Hvis du vælger Valgmuligheder, vises kontrolpanelet.

Du kan udføre følgende handlinger fra kontrolpanelet:

• Indstillinger
    Skift indstillinger som f.eks. skærmretning, og hvordan controllerens knapper vises. Kontrolpanelet er også der, hvor du afslutter PS Remote Play.
  • SHARE-knap
    Udfører de samme funktioner som controllerens SHARE-knap.
  • PS-knap
    Vis hjemmeskærmen på din PS4-konsol.
  • Mikrofonstatus
    Vælg Mikrofon er slået til / Mikrofon er slået fra for at tænde eller slukke for mikrofonen.
  • OPTIONS-knap
    Udfører de samme funktioner som controllerens OPTIONS-knap.
  • Luk
    Luk kontrolpanelet.

Du kan også slutte din controller til en kompatibel enhed, der kan bruges med PS Remote Play.

Sådan afspiller du PS Remote Play i baggrunden

Du kan sætte din PS Remote Play-session på pause for at lave andre ting på din telefon eller tablet, før du vender tilbage til spillet.

Når du spiller et spil på PS Remote Play, skal du trykke på P-in-P-knappen. PS Remote Play-sessionen åbnes i et nyt vindue, og du kan hurtigt få adgang til en anden app uden at afslutte din stream.

For at blive ved med at streame PS Remote Play-sessioner, når du minimerer PS Remote Play-appen, skal du aktivere baggrundsstreaming:

1. Åbn PS Remote Play-appen, og vælg Indstillinger.
  2. Aktivér Baggrundsstreaming.

Denne indstilling er som standard deaktiveret. Når denne indstilling er aktiveret, kan du vende tilbage til hjemmeskærmen eller et andet program, og din stream fortsætter i op til 5 minutter.

Sådan afsluttes PS Remote Play

1. Tryk på skærmen under PS Remote Play.
    Controllerens knapper vises.
  2. Vælg valgmuligheder i nederste højre hjørne af skærmen.
    Kontrolpanelet til Remote Play vises.
  3. Vælg Indstillinger og vælg derefter Afbryd.
    Du får vist meddelelsen "Denne Remote Play-session vil blive afbrudt".
  4. Hvis du vil afslutte PS Remote Play, mens konsollen er i pausetilstand, skal du markere afkrydsningsfeltet Sæt den tilsluttede konsol i pausetilstand.
  5. Vælg OK.
    PS Remote Play afslutter, og skærmen vender tilbage til sin oprindelige tilstand, før din mobilenhed blev tilsluttet din konsol.

Forbindelseshistorik for PS Remote Play

Du kan finde listen over brugere, der tidligere har oprettet forbindelse til din konsol via PS Remote Play. Følg nedenstående trin for at få vist og administrere historikelementer. Følg nedenstående guide for at få vist og administrere historikelementer.

Sådan bruger du Remote Play på andre enheder

Se guiderne nedenfor for at konfigurere Remote Play på andre enheder.