PS4: Fejlfinding af Remote Play-forbindelse

Diagnosticer og løs problemer med Remote Play på PlayStation®4.

Begrænsninger for Remote Play

Remote Play kan ikke bruges, når:

• Der gennemføres udsendelser fra en PS4™-konsol.

• Andre spillere bruger PS4-konsollen.

• Start af et spil, der ikke understøtter Remote Play.

Er din PS4 konfigureret til Remote Play?

• Kontrollér, om PS4-konsollen er tændt.
    Du kan indstille din PS4-konsol til at tænde for Remote Play ved at gå til Indstillinger > Strømspareindstillinger > Sæt funktioner i standbytilstand.

• Kontrollér, om PS4-konsollen har Remote Play aktiveret.
    Gå til Indstillinger > Indstillinger for Remote Play-forbindelse > Aktiver Remote Play.

• Kontrollér, om din systemsoftwareversion er opdateret.
    Vælg Indstillinger > Systemsoftwareopdatering.

Kontrollér PlayStation 4 Remote Play-netværksforbindelsen

Minimum forbindelseshastighed for Remote Play er 5 Mbps for både upload og download.

• Gå til Indstillinger > Netværk > Test netværksforbindelse for at lære dine upload- og downloadhastigheder at kende.

• Tjek Status for PSN-tjenesten

Kontrollér Remote Play-netværksforbindelsen på din enhed

• Udfør en test af netværkshastigheden på din enhed. Minimum forbindelseshastighed for Remote Play er 5 Mbps for både upload og download.

• Kontrollér, om netværks-NAT-typen er type 2 eller mindre. Lær din NAT-type at kende ved at starte PS4 Remote Play-applikationen, klik derefter på Indstillinger , og vælg fanen Oplysninger .

Hvis din forbindelse ikke er stærk nok til at understøtte Remote Play, kan du gå til siden for optimering af PSN-forbindelse for at få tip til, hvordan du øger forbindelseshastigheden.

Geninstaller Remote Play-applikationen på din enhed

Afinstaller først PS4 Remote Play-applikationen ved hjælp af vejledningen til din enhed nedenfor, og geninstaller den derefter.

Klik på Programmer og funktioneri kontrolpanelet, og afinstaller derefter PS4 Remote Play.

Træk PS4 Remote Play fra mappen Programmer til papirkurven. Vælg derefter Finder > Tøm papirkurv.

Tryk på Remote Play-appen, hold den nede, og vælg derefter "Afinstaller".

Sådan får du den bedste oplevelse med Remote Play

Blokeres Remote Play af antivirussoftware?

Antivirussoftwaren på din enhed blokerer muligvis for Remote Play. Prøv at deaktivere firewallindstillingerne i din antivirussoftware eller tilføje Remote Play-applikationen til undtagelser i firewallprogrammet. Du kan finde flere detaljer i instruktionerne fra udgiveren af antivirussoftwaren.

Lavere PS4 Remote Play-opløsning

Du kan ændre kvaliteten af Remote play-videoen ved at starte PS4 Remote Play og vælge Indstillinger > Remote Play-videokvalitet > Opløsning.

Tom skærm på PC ved opsætning af PS4 Remote Play

Du skal muligvis installere den nyeste grafikdriver. Se oplysningerne fra producenten af grafikkortet for at få de seneste drivere og installationsvejledning.