Support til trådløs DualSense™-controller til PS5™-konsol

Find ud af, hvordan du parrer og oplader en trådløs DualSense-controller med en PS5-konsol, ændrer indstillinger for controlleren og hvilke fejlfindingstrin, der skal udføres i forbindelse med problemer med controlleren.

Sådan parrer du en trådløs DualSense-controller med PS5-konsoller

Første gang du bruger en controller, skal du parre den med din konsol.

1. Kontroller, at PS5-konsollen er tændt.

2. Forbind controlleren til din konsol med det medfølgende USB-kabel.

Hvis din controller er slukket, skal du trykke på PS-knappen. Når lysbjælken har blinket, lyser spillerindikatoren.

Når din controller er tilstrækkeligt opladet, kan du frakoble USB-kablet og bruge din controller trådløst.

Bemærk, at din controller kun kan parres med én PS5-konsol ad gangen. Når du vil bruge din controller på en anden konsol, skal du parre den med den konsol.

Du kan bruge op til fire controllere på samme tid.

Sådan oplader du en trådløs DualSense-controller

Du kan kontrollere din controllers batteriniveau ved at vælge Tilbehør i kontrolcenteret.

Når du forbinder din controller til din PS5-konsol med USB-kablet, begynder controllerens batteri at oplade. Under opladning animeres batteriikonet.

Oplad i pausetilstand

Sådan oplader du controlleren, mens konsollen er i pausetilstand:

• Gå til Indstillinger > System > Strømbesparelse > Funktioner, som er tilgængelige i pausetilstand, og indstil Levér strøm til USB-porte til Altid eller 3 timer.

Når du oplader, mens konsollen er i pausetilstand, blinker lysstriben på din controller langsomt orange. Når opladningen er fuldført, slukker lysstriben.

Hvis du oplever problemer, mens du forsøger at oplade din controller, skal du prøve følgende trin:

Det USB-kabel, der fulgte med din PS5-konsol, er et Type-C til Type-A USB-kabel. Den mindre, runde ende (som sættes ind i controlleren) er Type-C, og den store, firkantede ende er Type-A.

1. Prøv at tilslutte det USB-kabel, der fulgte med din PS5-konsol, til en anden USB-A-port på PS5.
  2. Prøv at bruge et andet Type-C til Type-A USB-kabel, som er kategoriseret "oplad og synkroniser" eller "opladning og data". Kabler, der er angivet som "kun opladning", kan ikke bruges. Du kan også prøve et Type-C til Type-C USB-kabel, hvis du har et.
  3. Du kan også bruge en oplader, der overholder USB-standarden, hvis du har en. [Ikke alle USB-opladere kan oplade den trådløse DualSense-controller.]

Se denne artikel for at få flere oplysninger om USB-porte.

Opladningsindikatorer

Hvis du vil kontrollere status under opladning, skal du trykke på PS-knappen på den trådløse DualSense-controller.

Mens den trådløse DualSense-controller oplader, vises et animeret batteriikon på skærmen.

Når den trådløse DualSense-controller er fuldt opladet, holder batteriikonet op med at animere og viser tre søjler.

Juster den trådløse DualSense-controller og lydindstillingerne

Du kan justere outputenheden, lydstyrkeniveauet og balancen for voice chat via kontrolcenteret:

• Hold PS-knappen nede for at vise kontrolcenteret, vælg Lyd , og vælg en indstilling, der skal justeres.

• Tryk på muteknappen på din controller for at slå mikrofonen til og fra.

• Tryk på muteknappen på din controller og hold den nede for at slå mikrofonen og højttalerne fra. Når knappen blinker, er mikrofonen slået fra, og lyden til alle højttalere er slået fra. Tryk på knappen igen for at vende tilbage til den oprindelige tilstand.

For generelle controllerindstillinger:

Gå til hjemmeskærmen, og vælg Indstillinger > Tilbehør > Controllere

Du kan justere lydstyrken, vibrationsintensiteten, intensiteten af aftrækkereffekten og lysstyrken for controllerens indikatorer fra denne menu.

Par yderligere controllere trådløst

Når du har parret en controller med din PS5-konsol, kan du parre en ekstra controller trådløst.

1. Sørg for, at lysbjælken på den ekstra controller er slukket, før du begynder at parre. Hvis lysstriben er tændt, skal du trykke på PS-knappen, indtil den slukker.

2. Brug den parrede controller til at gå til Indstillinger > Tilbehør > Generelt > Bluetooth > Tilbehør.

3. Ved hjælp af den ekstra controller, du vil parre, skal du trykke på oprettelsesknappen og PS-knappen samtidig og holde dem nede.

4. Brug den controller, der allerede er parret, til at vælge den ekstra controller, der vises på skærmen.

Nulstil en trådløs DualSense-controller

1. Sluk for PS5-konsollen.

2. Find den lille reset-knap på bagsiden af controlleren.

3. Brug et lille værktøj til at trykke på knappen inde i hullet. Hold knappen nede i cirka 3-5 sekunder.

4. Forbind controlleren til PS5-konsollen med et USB-kabel, og tryk på PS-knappen.

Hvis controlleren ikke reagerer eller kan oprette forbindelse til en anden USB-port eller en anden PS5-konsol, skal du besøge diagnosticeringsværktøjet Fix & Replace for at kontrollere, om din hardware er berettiget til en reparation under garantien.

Har du problemer med en trådløs DualSense-controller?

Hvis det ser ud til, at din controller eller en USB-port på PS5-konsollen er defekt, skal du besøge diagnosticeringsværktøjet Fix & Replace for at kontrollere, om din hardware er berettiget til en reparation under garantien.