Vejledning til USB-porte på PlayStation®5-konsollen

PlayStation®5-konsollen har fire USB-porte, der understøtter forskellige forbindelseshastigheder og er kompatible med forskellige enheder. Find ud af, hvordan du bruger PS5 USB-tilslutningsporte til at oplade og tilslutte USB-enheder.

Hvilke typer PS5 USB-porte er der?

PS5™-konsoller har to porte på forsiden og to porte på bagsiden:

USB-porte på forsiden af PS5

• 1 USB type-C, SuperSpeed USB (10 Gbps)
  • 1 USB type-A, Hi-Speed USB.

USB-porte på bagsiden af PS5

• 2 USB type-A, SuperSpeed USB (10 Gbps).

Hvilke PS5 USB-porte skal jeg bruge?

Vælg en enhed for at finde ud af, hvilke af PS5-konsollens USB-porte der er kompatible.

USB-lager skal tilsluttes til en SuperSpeed USB-port. Det anbefales, at du tilslutter PS5 udvidet lager til USB Type-C-porten på forsiden af din PS5-konsol. USB Type-A-portene bag på din PS5-konsol understøtter også udvidet lager.

USB-lager er ikke kompatibelt med USB Type-A-porten på forsiden af en PS5-konsol.

Trådløse DualSense™- og DUALSHOCK®4-controllere er kompatible med alle USB-porte på din PS5-konsol.

HD-kamera eller PlayStation®Camera (med en PlayStation®Camera-adapter) skal være tilsluttet en SuperSpeed USB-port. Du kan tilslutte dit HD-kamera eller PS Camera (med en adapter) til USB Type-C-porten på forsiden af din PS5-konsol eller en af USB Type-A-portene på bagsiden af din PS5-konsol.

Bemærk, at HD-kamera og PS Camera (med en adapter) ikke er kompatible med USB Type-A-porten på forsiden af en PS5-konsol.

Du kan slutte din PS VR til en hvilken som helst USB-port på en PS5-konsol.

Du kan slutte din trådløse headset-adapter til en hvilken som helst USB-port på en PS5-konsol.

Du kan tilslutte en understøttet USB-specialcontroller til USB Type-A-porten på forsiden af en PS5-konsol eller en af USB Type-A-portene på bagsiden af en PS5-konsol. Tilslutning via USB Type-C-porten på forsiden af en PS5-konsol understøttes muligvis også, men kan ikke garanteres.