Fejlfinding for trådløs DUALSHOCK®4-controller

Se, hvordan du parrer og oplader en trådløs DUALSHOCK 4-controller med en PlayStation®4, og hvordan du ændrer indstillinger for din trådløse DUALSHOCK 4-controller.

PS4: Par trådløs DUALSHOCK 4-controller

1. Tænd for din PS4, forbind controlleren med et mikro-USB-kabel og tryk derefter på PS-knappen på controlleren.

2. Når controllerens lys bliver tændt, kan du fjerne kablet og benytte controlleren trådløst.

Du kan benytte op til 4 controllere på samme tid. Når du trykker på PS-knappen, får brugeren tildelt en farve.

Computer og mobil: Par trådløs DUALSHOCK 4-controller

Du kan bruge din trådløse DUALSHOCK 4-controller, selvom du ikke sidder ved din PS4. Se mere om kompatible enheder, applikationer og understøttelse af funktioner:

Nulstil den trådløse DUALSHOCK 4-controller

1. Sluk for din PS4, og frakobl den.

2. Find den lille reset-knap på bagsiden af controlleren i nærheden af L2-knappen.

3. Brug et lille værktøj til at trykke på knappen inde i det lille hul. Hold knappen inde i cirka 3-5 sekunder.

4. Forbind controlleren til din PS4 med et USB-kabel, og tryk på PS-knappen.

5. Hvis lysstriben begynder at lyse blåt, er controlleren blevet parret.

Hvis controlleren ikke reagerer eller kan oprette forbindelse til en anden USB-port eller et andet system, skal du besøge diagnosticeringsværktøjet Fix & Replace for at kontrollere, om din hardware er berettiget til en reparation under garantien.

Vibrationsindstillinger for den trådløse DUALSHOCK 4-controller

Hvis din trådløse DUALSHOCK 4-controller ikke vibrerer som forventet, er controllerens vibrationsfunktion muligvis slået fra. Sådan slår du den til igen:

1. Gå til Indstillinger > Enheder > Controllere > Aktiver vibration.

2. Hvis der stadig er problemer med controlleren, kan du prøve at nulstille controlleren.

Lydindstillinger for den trådløse DUALSHOCK 4-controller

Hvis du har hovedtelefoner sluttet til 3,5 mm-hovedtelefonudgangen på den trådløse DUALSHOCK 4-controller, og du ikke hører nogen lyd, eller lyden fra hovedtelefonerne er meget svag, skal du sikre dig, at hovedtelefonstikket er sat helt i. Frakobl og indsæt derefter igen hovedtelefonerne med fast hånd.

Sådan sender du al lyd til hovedtelefonerne:

1. Gå til Indstillinger > Enheder > Lydenheder.

2. Vælg Output til hovedtelefoner > Al lyd.

3. Marker indstillingen Lydstyrkekontrol (hovedtelefoner), og tryk mod højre på D-pad for at sikre, at controllerens lydstyrke er skruet op.

Hvis Output til hovedtelefoner er nedtonet, betyder det, at controlleren ikke kan registrere hovedtelefonerne.