Sådan justerer du generelle controllerindstillinger på PS4-konsoller

Konfigurer controllerindstillinger på din PlayStation®4-konsol, og tilpas indstillinger som f.eks. controllerens højttalerlydstyrke eller vibrationsintensitet.

Sådan ændrer du generelle controllerindstillinger på PS4-konsoller

1. Gå til Indstillinger > Enheder.
  2. Vælg Controllere for at konfigurere følgende indstillinger:

Du kan justere lydstyrken fra controlleren ved at fremhæve Lydstyrkekontrol (højttaler til controller) og flytte lydstyrkebjælken til venstre eller højre.

Du kan slå vibrationsfunktionen til og fra ved at betjene Aktivér vibration.

Når du deaktiverer vibration, vibrerer controlleren ikke, selvom du aktiverer vibrationsfunktionen i et spil.

Justerer lysstyrken på lysstriben.

Du kan vælge, om du vil kommunikere med din PS4-konsol ved hjælp af Bluetooth eller en kabelforbindelse med USB-kablet.

Denne indstilling vises kun, hvis du har tilsluttet en controller i CUH-ZCT2-serien ved hjælp af et USB-kabel.