Support til PlayStation Move-bevægelsescontroller

Support til PlayStation Move-bevægelsescontroller

Find ud af, hvordan du parrer og oplader en PlayStation®Move-bevægelsescontroller på PlayStation®5-konsoller og PlayStation®4-konsoller.

Sådan parrer du din PS Move-bevægelsescontroller

PS Move-controlleren er kompatibel med PS5™-konsoller og PS4™-konsoller. Du skal parre din controller, hvis det er første gang, du bruger den.

1. Tænd for PS5-konsollen eller PS4-konsollen, og indstil dit PlayStation®Camera.
  2. Tilslut din PS Move-controller til din konsol ved hjælp af det medfølgende USB Mini Type-B-kabel.
  3. Tryk på PS-tasten på PS Move-controlleren.
  • Du kan bruge op til fire bevægelsescontrollere på én gang. Hvis du vil bruge to eller flere PS Move-controllere, skal du parre hver controller separat.
  • Når du spiller med din PS Move-controller, skal du altid frakoble USB-kablet før brug.

Sådan indstiller du dit PlayStation Camera

Spil, som kræver et kamera for at bruge bevægelsescontrolleren, bruger PlayStation Camera.

• PS5-konsoller kræver PlayStation®Camera-adapteren for at kunne bruge et PS Camera.
  • HD-kameraet til PS5-konsoller er ikke kompatibelt med PS Move-controlleren.

Sådan bruger du din PS Move-bevægelsescontroller

Bemærk, at styrefunktioner og kalibrering for gameplay varierer fra spil til spil. Følg de instruktioner på skærmen, som vises, når du bruger PS Move-controllere.

• Tryk og hold T-knappen nede for at bruge PS Move-controlleren til at navigere i menuer.
  • Tryk på Move-knappen eller X-knappen for at vælge et element.
  • Du afslutter et spil ved at trykke og holde nede på PS-knappen og derefter følge instruktionerne på skærmen.

Sådan oplader du din PS Move-bevægelsescontroller

Mens din PS5-konsol eller PS4-konsol er tændt, skal du tilslutte din PS Move-controller ved hjælp af det medfølgende USB-kabel til opladning. Under opladningen blinker controllerens statusindikator langsomt. Når opladningen er fuldført, slukker statusindikatoren.

• På din PS5-konsol kan du kontrollere din controllers batteriniveau via Tilbehør i kontrolcenteret.
  • På din PS4-konsol kan du kontrollere batteriniveauet på skærmen ved at trykke på PS-knappen og holde den nede.
  • Du kan oplade din PS Move-controller, mens konsollen er i pausetilstand.

Hvilke konsoller er kompatible med PS Move-controllere?

PS Move-controllere er kompatible med PlayStation-konsollerne nedenfor.

• PS5-konsoller
  • PS4-konsoller
  • PlayStation®3-konsoller
Kompatibel med PS Move-controllere  Ikke kompatibel med PS Move-controllere
PlayStation®VR PlayStation®VR2
PS Camera* HD-kamera
PS®VR-sigtecontroller

*PS5-konsoller kræver PlayStation Camera-adapteren for at kunne bruge et PlayStation Camera.

Har du problemer med din PS Move-controller?

Hvis du har problemer med din controller, er det første trin i fejlfindingen ofte at nulstille din controller.

1. Sluk for PS5-konsollen eller PS4-konsollen.
  2. Find den lille reset-knap på bagsiden af controlleren.
  3. Brug en stift eller lignende værktøj (medfølger ikke) til at trykke på reset-knappen og holde den nede.
  4. Forbind controlleren til PS5-konsollen eller PS4-konsollen med det medfølgende USB-kabel, og tryk på PS-knappen.
  1. Prøv at bruge et andet USB-kabel til at tilslutte controlleren direkte til konsollen.
  2. Hvis der stadig er et problem med PS Move-controlleren, kan du prøve at nulstille den.

Hvis din bevægelsescontroller ikke vibrerer som forventet, skal du kontrollere, om controllerens vibrationsfunktion er slået til.

• På PS4-konsoller skal du til Indstillinger > Enheder > Controllere > Aktivér vibration.
  • På PS5-konsoller skal du gå til Indstillinger > Tilbehør > Controller (Generelt) > Vibrationsintensitet

Hvis der stadig er problemer med controlleren, kan du prøve at nulstille den.

• Prøv at reducere afstanden mellem controlleren og PS Camera.
  • Prøv at minimere direkte sollys eller genskin, og reducer mængden af lys, der kommer fra bag dig.
  • Sørg for, at PS Camera er indstillet korrekt.
  • Sørg for, at du er direkte foran PS Camera.
  • Prøv at fjerne alt klart lys fra dit spilleområde.