PS VR: Opsætning af PlayStation®Camera

Kom godt i gang med PlayStation®Camera.

PlayStation Camera (PS Camera) er ekstraudstyr til din PlayStation®4-konsol. PlayStation Camera er påkrævet til PlayStation®VR (PS VR).

Sådan tilslutter og konfigurerer du dit PS Camera

1. Slut PS Camera-kablet til AUX-porten på bagsiden af din PS4.
  2. Placer dit PS Camera på en plan overflade, som vender direkte ud mod det sted, hvor du sidder, når du spiller.
  3. Skift vinklen på PS Camera for at sikre, at det registrerer det rigtige område.

Hvis du konfigurerer dit PS Camera til PS VR, er der nogle ekstra trin i konfigurationsprocessen. Se den komplette PS VR Hurtig startguide og video for at få flere oplysninger.

Ansigtsgenkendelse

Din PS4 logger automatisk på med din lokale bruger, når den genkender dig.

1. Gå til Indstillinger > Brugere > Log på Indstillinger > Aktiver ansigts genkendelse.
  2. Gå til Administration af ansigtsdata , og vælg Start for at begynde at følge instruktionerne på skærmen.
  3. Du kan tilføje flere brugere ved at følge de samme trin.
  1. Tænd for din PS4, og tryk på PS-knappen på din controller.
  2. Din PS4 genkender dig, og når du holder controllerens lysstribe nede som vist på skærmen, bliver du logget på automatisk.

Du bliver muligvis ikke genkendt, hvis du har PlayStation VR-headsettet på, da dit ansigt ikke vil være tilstrækkelig synligt.

• Gå til Indstillinger > Brugere > Indstillinger for Log på > Administration af ansigtsdata > Slet > OK.

PS4-udsendelse

Du kan blive vist i dine spil-udsendelser med billede-i-billede-indstillingen.

1. Start dit spil, og tryk på SHARE-knappen på controlleren.
  2. Vælg Udsend spil , og log på den tjeneste, du vil bruge til udsendelsen. Du kan også oprette en ny konto hos en live-streamingudbyder fra dette skærmbillede.
  3. Før du starter udsendelsen, skal du vælge Medtag video fra PlayStation Camera i udsendelse og Medtag mikrofonlyd i udsendelse for at bruge PlayStation Camera-mikrofonen til din streaming.
  1. Hold PS-knappen nede for at åbne genvejsmenuen.
  2. Vælg Lyd/enheder > Slå mikrofon fra for PlayStation Camera.

Sådan bruges PS Camera-mikrofonen til stemmechat i party

Når dit PS Camera er konfigureret, bruges mikrofonen automatisk til stemmechat i party.

Du kan sætte mikrofonen på lydløs ved at vælge din profil på Party-skærmbilledet og trykke på OPTIONS-knappen på controlleren.

Problemer med at bruge PlayStation Camera

PS4 kan ikke genkende PS Camera
  1. Frakobl PS Camera, og tilslut det igen. Tryk længe på PS-knappen , og gå til Lyd/enheder. Hvis PS Camera genkendes, får du vist valgmuligheden for Slå mikrofon fra for PlayStation Camera i denne menu.
  2. Hvis PS Camera stadig ikke genkendes, skal du lade PS Camera være tilsluttet og slukke din PS4 for derefter at tænde for den igen.
  3. Prøv at konfigurere PS Camera på en anden PS4, hvis du har mulighed for det.
  4. Kontakt forhandleren for at finde ud af, om PS Camera kan blive repareret eller udskiftet under garantien.
Uklart billede
  1. Rengør PS Camera-linserne med en ren, tør mikrofiberklud. Brug ikke vand eller andre rengøringsvæsker.
  2. Kontroller linserne for at se, om de er revnede eller på anden måde beskadigede.
  3. PS Camera har to linser – sørg for, at ingen af dem er tildækket.
  4. Prøv at bevæge dig tættere på kameraet. Den optimale afstand er ca. 2 m (6’).
  5. Flyt ikke PS Camera efter opsætningen.
  6. Sørg for, at PS Camera står på en stabil overflade. Bevægelse under spil kan resultere i sporingsfejl.
  7. Kontakt forhandleren for at finde ud af, om PS Camera kan blive repareret eller udskiftet under garantien.