Generelle controllerindstillinger på PS5-konsoller

Sådan justerer du generelle controllerindstillinger på PS5-konsoller

Konfigurer dine controllerindstillinger på din PlayStation®5-konsol, når du vil tilpasse indstillinger som f.eks. controllerens højttalerlydstyrke eller vibrationsintensitet.

Sådan ændrer du generelle controllerindstillinger på PS5-konsoller

1. Gå til startskærmen, og vælg Indstillinger > Tilbehør
  2. Vælg Controller (Generelt) for at konfigurere følgende:

Lydstyrke (højttaler til controller) Juster højttalerlydstyrken på din trådløse DualSense™-controller.
    Denne indstilling gælder også for din trådløse DualSense Edge™-controller og din trådløse DUALSHOCK®4-controller.
    Vibrationsintensitet
    Indstil vibrationsintensiteten på din trådløse DualSense-controller.
    Denne indstilling gælder også for din PlayStation VR2 Sense™-controller og din trådløse DUALSHOCK 4-controller.
    For din trådløse DualSense Edge-controller kan du konfigurere denne indstilling for hver af dine profiler.
    Aftrækkereffektintensitet Indstil intensiteten for aftrækkereffekten på din trådløse DualSense-controller. Oplev denne funktion i spil, der understøtter den.
    Denne indstilling gælder også for din PS VR2 Sense-controller.
    For din trådløse DualSense Edge-controller kan du konfigurere denne indstilling for hver af dine profiler.
    Controllerindikatorernes lysstyrke Indstil lysstyrken for indikatorerne på den trådløse controller.
    Denne indstilling gælder også for din trådløse DUALSHOCK 4-controller.
    Du kan konfigurere denne indstilling for din trådløse DualSense Edge-controller ved at gå til Indstillinger > Tilbehør > Trådløs DualSense Edge-controller.
    Kommunikationsmetode Vælg, hvordan din controller kommunikerer med din PS5™-konsol.
    Når signalet er svagt, skal du tilslutte din controller med det medfølgende USB-kabel og vælge Brug USB-kabel. Hvis du vælger Brug Bluetooth, kommunikerer din controller med din konsol via Bluetooth, selvom den er tilsluttet med et USB-kabel.
    Denne indstilling gælder også for din trådløse DualSense Edge-controller og din trådløse DUALSHOCK 4-controller*.
    Forsinket tryk og hold Indstil forsinket tryk og hold for PS-knappen eller oprettelsesknappen.
    Denne indstilling gælder også for din trådløse DualSense Edge-controller, din PS VR2 Sense-controller​ og din trådløse DUALSHOCK 4-controller.
    Software til trådløs DualSense-controllerenhed Par din trådløse DualSense-controller med din PS5-konsol, og opdater softwaren til den trådløse controllerenhed.

* Dette gælder ikke for CUH-ZCT1-seriens trådløse DUALSHOCK 4-controllere.