Par en trådløs DUALSHOCK®4-controller med andre enheder

Par en trådløs DUALSHOCK®4-controller med PC, Mac, Android og iOS-enheder

Hvis du vil bruge din trådløse DUALSHOCK 4-controller med kompatible spil og applikationer på en anden enhed end din PS4™-konsol, kan du oprette forbindelse via Bluetooth® med et par trin.

Enheder, der er kompatible med den trådløse DUALSHOCK 4-controller via Bluetooth

Enheder, der bruger nedenstående operativsystemer eller nyere, understøtter den trådløse DUALSHOCK 4-controllers Bluetooth-forbindelser. Når der er oprettet forbindelse, kan du bruge din trådløse controller til at styre kompatible spil og applikationer via Bluetooth.

• Android™ 10
  • iOS 13
  • iPadOS 13
  • macOS Catalina
  • tvOS 13

Du kan tilslutte en trådløs DUALSHOCK 4-controller til en Windows PC ved hjælp af en trådløs DUALSHOCK®4 USB-adapter eller et kompatibelt mikro-USB-kabel.

Trin 1: Tænd parringstilstand for den trådløse DUALSHOCK 4-controller

Når du vil bruge en controller på en enhed for første gang, skal du aktivere parringstilstand:

1. Kontrollér, at lysstriben på controlleren er slukket.
    Hvis lysstriben er tændt, skal du holde PS-knappen nede, indtil den slukker. Hvis der er tilsluttet et USB-kabel til controlleren, skal du frakoble den.
  2. Mens du holder SHARE-knappen nede, skal du også holde PS-knappen nede, indtil lysstriben blinker.

Trin 2: Tilslut den trådløse DUALSHOCK 4-controller via Bluetooth

1. På din enhed skal du gå til Bluetooth-indstillinger og tænde for Bluetooth.
  2. Scan efter nye enheder, og vælg derefter controlleren på listen over enheder.
    Når parringen er fuldført, lyser lysstriben konstant.

En controller kan kun parres med én enhed ad gangen. Hver gang du skifter enhed, skal du parre controlleren med den nye enhed.

Spil og applikationer, der er kompatible med den trådløse DUALSHOCK 4-controller

Du kan bruge din trådløse controller til at spille spil, du streamer fra din PS5™-konsol eller PS4™-konsol til din kompatible enhed ved hjælp af PS Remote Play-appen.

Din trådløse controller kan også bruges til at spille spil, der understøtter trådløse DUALSHOCK 4-controllere.

Hvis du tilslutter en trådløs DUALSHOCK 4-controller til en kompatibel Sony Xperia-enhed, er alle funktioner tilgængelige.

For andre enheder er nogle funktioner på den trådløse controller ikke tilgængelige ved tilslutning via Bluetooth:

• Touchpad understøttes ikke.
  • Farven på lysstriben kan ikke ændres
  • Vibration, bevægelsessensor og tilslutning til hovedtelefonstik understøttes ikke

Tilslut den trådløse DUALSHOCK 4-controller til din konsol igen

Hvis du vil tilslutte din trådløse controller til din PS5-konsol eller PS4-konsol igen, skal du tilslutte den til konsollen med et kompatibelt USB-kabel og trykke på PS-knappen på den trådløse controller. Du kan derefter fjerne USB-kablet og bruge controlleren trådløst.

Har du brug for mere hjælp til din trådløse DUALSHOCK 4-controller?

Hvis du har fulgt ovenstående instruktioner, men mener, at din controller ikke er tilsluttet korrekt, skal du besøge diagnosticeringsværktøjet Fix & Replace.