Sådan udføres fejlfinding af problemer med den trådløse DUALSHOCK 4-controller

Find fejlfindingstrin til din trådløse DUALSHOCK®4-controller.

Sådan nulstiller du din trådløse DUALSHOCK 4-controller

Hvis du har problemer med din controller, er det første trin i fejlfindingen ofte at nulstille din controller.

1. Sluk for din PlayStation®4-konsol, og frakobl den.
  2. Frakobl den trådløse DUALSHOCK®4-controller fra det officielle USB-kabel.
  3. På bagsiden af din controller finder du et lillebitte hul – reset-knappen er inde i dette hul.
  4. Brug en lille, udrettet papirclips (eller noget lignende) til at holde reset-knappen nede i mindst fem sekunder.
  5. Din controller skulle nu være nulstillet.
  6. Tilslut controlleren til PS4-konsollen med det officielle USB-kabel.
  7. Slut til en USB-port på forsiden (eller bagsiden) af PS4-konsollen.
  8. Tryk på PS-knappen for at forbinde din controller til PS4-konsollen.

Hvis du har forsøgt at nulstille din controller og stadig har problemer, skal du vælge et problem blandt valgmulighederne nedenfor.