Par trådløst PlayStation-headset med PS5™- og PS4™-konsoller

Par trådløst PlayStation-headset med PS5™- og PS4™-konsoller

Find ud af, hvordan du parrer trådløse Pulse-, Platinum- og Gold-headset med PS5- og PS4-konsoller.

Par et trådløst PlayStation-headset med PS5- og PS4-konsoller

1. Oplad headsettet med det USB-kabel, der fulgte med headsettet.
  2. Sæt USB-adapteren i konsollen.
  3. Tænd for headsettet, og vent på, at den blå indikator holder op med at blinke og lyser konstant blåt. En konstant blå indikator angiver, at parringen er lykkedes.
Har du problemer?
  1. Sørg for, at den trådløse adapter er sat korrekt i konsollen.
  2. Sluk for headsettet ved at trykke på knappen OFF i nærheden af ørekoppen og derefter på ON igen. Headsettets indikator blinker under parring.

PS5: Kompatible trådløse headset

• Trådløst Pulse 3D-headset (model CFI-ZWH1/CFI-ZWD1)
  • NYHED trådløst Gold-headset (model CUHYA-0080)
  • Trådløst Gold-headset (model CECHYA-0083)
  • Trådløst Platinum-stereoheadset (model CECHYA-0090)

PS4: Kompatible trådløse headset

• NYHED trådløst Gold-headset (model CUHYA-0080)
  • Trådløst Gold-headset (model CECHYA-0083)
  • Trådløst PULSE Elite-stereoheadset (model CECHYA-0086)
  • Trådløst Platinum-stereoheadset (model CECHYA-0090)
  • Trådløst PS3™-stereoheadset (CECHYA-0080)