Skift lydindstillinger på PS5-konsollen

Sådan ændrer du lydindstillinger på PS5-konsollen

Find ud af, hvordan du tilpasser lydoutputtet på din PlayStation®5-konsol for TV, headset eller AV-system.

Sådan ændrer du lydindstillinger på en PS5™-konsol

Hvis du vil konfigurere PS5-indstillinger for lydoutput, skal du gå til startskærmen og vælge Indstillinger > Lyd > Lydoutput:

Outputenhed
Vælg en lydoutputenhed, der skal bruges. Du kan også ændre outputenheden fra Lyd i kontrolcenteret.

Skift automatisk outputenhed
Aktivér for at skifte outputenheder automatisk, når der tilsluttes en lydenhed som f.eks. et headset.

HDMI-enhedstype
Vælg den type enhed, der er tilsluttet via et HDMI-kabel til din konsol, og vælg de relevante valgmuligheder. Hvis du f.eks. vælger AV-forstærker som din HDMI-enhedstype, kan du indstille antallet af kanaler og justere højttalerpositionerne.

TV

Aktivér 3D-lyd for TV -højttalere
Gør lyden fra dine TV-højttalere bedre ved at gøre den tredimensionel.

Anvend måleresultater til 3D-lyd
Anvend 3D-lydindstillingerne baseret på måleresultaterne for akustikken i rummet. Hvis du aldrig har målt akustikken i rummet, eller hvis du har ændret miljøet, siden du målte, skal du først vælge Mål akustikken i rummet for 3D-lyd

Mål akustikken i rummet for 3D-lyd
Brug mikrofonen på den trådløse controller til at måle akustikken i rummet.

AV-forstærker

Antal kanaler
Vælg det antal kanaler, som din AV-forstærker bruger.

Juster højttalernes position
Flyt dine højttalere for at få den rigtige lydbalance.

Kompatible hovedtelefoner

Aktivér 3D-lyd
Gør lyden i dine hovedtelefoner bedre ved at gøre den tredimensionel.

Juster 3D-lydprofil
Optimer din 3D-lydoplevelse ved at vælge en af adskillige 3D-lydprofiler.

Generelt

Musik på hjemmeskærm
Aktiver/deaktiver den musik, der afspilles i baggrunden på hjemmeskærmen.

Lydeffekter
Aktiver/deaktiver de lyde, der høres under visse funktioner, f.eks. rulning.

Sidetone-lydstyrke
Indstil, hvor højt din stemme høres gennem dit headset. Denne indstilling er ikke tilgængelig for alle headsets.

Lydformat (prioriteret)
Angiv det lydudgangsformat, der skal bruges til spil og video-apps.
De tilgængelige indstillinger kan variere afhængigt af dine enheder og konfigurationen af lydindstillinger.

Har du problemer med lyd på en PS5-konsol?

Besøg guiden nedenfor for at få oplysninger om fejlfindingstrin.