Skift lydindstillinger på PlayStation®5-konsollen

Find ud af, hvordan du tilpasser lydudgangen på din PS5™-konsol til TV, headset eller AV-system.

Skift PS5-lydindstillinger

Hvis du vil konfigurere PS5-indstillinger for lydudgang, skal du gå til startskærmen og vælge Indstillinger > Lyd > Lydudgang:

Udgangsenhed
Vælg en lydudgangsenhed, der skal bruges. Du kan også ændre outputenheden fra Lyd i kontrolcenteret.

Skift automatisk for udgangsenheden
for at skifte udgangsenheder automatisk, når der tilsluttes en lydenhed som f.eks. et headset eller PS VR.

HDMI-enhedstype
Vælg den type enhed, der er tilsluttet via et HDMI-kabel til din konsol, og vælg de relevante indstillinger. Hvis du f.eks. vælger AV-forstærker som din HDMI-enhedstype, kan du indstille antallet af kanaler og justere højttalerpositionerne.

Antal kanaler
Vælg det antal kanaler, som din AV-forstærker bruger.

Juster højttalerpositionerne
Flyt dine højttalere for at få den rigtige lydbalance.

Udgang til hovedtelefoner
Vælg Al lyd for at høre spillydeffekter og musik fra dine hovedtelefoner samt chatlyd.

Vælg Chatlyd for kun at høre lyd fra dine hovedtelefoner. Der høres andre lyde fra den enhed, du har valgt under Udgangsenhed.

Aktivér 3D-lyd
Du kan opleve 3D-lyd med de USB-kompatible hovedtelefoner, som mange af jer allerede ejer, enten via USB-A- eller USB-C-tilslutning til konsollen eller ved at tilslutte dine kompatible hovedtelefoner til den trådløse DualSense-controllers 3,5 mm jackstik til headsettet.

Juster 3D-lydprofil
Når 3D-lyd er aktiveret, kan du vælge din foretrukne 3D-lydprofil.

Musik på hjemmeskærm
Aktiver/deaktiver den musik, der afspilles i baggrunden på hjemmeskærmen.

Lydeffekter
Aktiver/deaktiver de lyde, der høres under visse funktioner, f.eks. rulning.

Lydstyrke for sidetone
Indstil, hvor højt din stemme høres gennem dit headset.

Denne indstilling er ikke tilgængelig for alle headsets.

Lydformat (prioriteret)
Angiv det lydudgangsformat, der skal bruges til spil og video-apps.

De tilgængelige indstillinger kan variere afhængigt af dine enheder og konfigurationen af lydindstillinger.

Har du problemer med lyd på PS5?

Gå til Fix and Replace for at se fejlfindingstrin.