Fejlfinding af problemer med billede eller lyd på PS5-konsoller

Sådan foretager du fejlfinding af problemer med billede eller lyd på PS5-konsollen

Find ud af, hvordan du løser problemer med billede og lyd på PlayStation®5-konsoller.

Hvis du oplever lydproblemer, skal du prøve at opdatere til den nyeste systemsoftware til din konsol.

Kontroller dine kabler og porte

1. Tilslut din PS5™-konsol direkte til HDMI-porten på dit TV/din skærm.
    Fjernelse af alle andre lyd- eller videoenheder kan løse problemer med billede eller lyd.
  1. Kontrollér, at dit TV/skærmen er på den korrekte kanal.
  2. Kontrollér, at TV'ets/skærmens systemsoftware er opdateret, og at firmwaren har den nyeste version. Se producentens brugervejledning for yderligere indstillinger, der kan være nødvendige for at understøtte signaler med høj opløsning.
  3. Prøv at bruge et andet HDMI-kabel.
  4. Prøv at bruge en anden HDMI-port.

Har du stadig problemer?

Kontrollér dit HDMI-kabel

Det HDMI-kabel, der følger med din PS5-konsol, er et HDMI 2.1-kabel. Sørg for, at det kabel, du bruger til at tilslutte din PS5-konsol, er HDMI 2.1.

Har du stadig problemer?

Besøg diagnosticeringsværktøjet PlayStation-værkstedet ved at vælge dit problem nedenfor.