Sådan foretager du fejlfinding af problemer med billede og lyd på din PS5-konsol

Find ud af, hvordan du løser problemer med billede og lyd på PlayStation®5-konsoller.

Intet billedoutput fra din PS5-konsol?

Hvis din PS5®-konsol og skærm er tændt, men der ikke er noget billede, skal du prøve følgende trin:

1. Kontrollér HDMI-forbindelsen
    Sørg for, at du har en solid forbindelse til både din PS5-konsol og skærmen med det medfølgende HDMI-kabel. Prøv at bruge et andet HDMI-kabel, hvis det er muligt. Hvis din skærm har flere HDMI-porte, kan du prøve at bruge en anden. Sørg for også at have valgt den korrekte kanal til HDMI.

Vi anbefaler at bruge det HDMI 2.1-kabel, der følger med din PS5-konsol, så du kan få det bedste ud af konsollens nye højtydende funktioner. Ældre HDMI-kabler kan også bruges.

PS5-konsollen understøtter HDMI 2.1-specifikationer, og den understøtter også video-output på 4K 120 Hz. Det betyder, at du kan nyde et mere glidende gameplay og højere billedhastighed, når du bruger et kompatibelt TV eller en skærm.

1. Tilslut direkte til HDMI-porten
    Slut PS5-konsollen direkte til HDMI-porten på skærmen. Hvis du har andre enheder tilsluttet til din skærm (soundbar, hjemmebiograf, enheder med gemte spildata osv.), skal du frakoble dem for at se, om det løser problemet.
  1. Tænd for strømmen igen
    Sluk helt for skærmen og PS5-konsollen. Frakobl strømkablerne, vent 20 minutter, og tilslut derefter strømkablerne igen. Tænd alt, og tjek billedet.
  2. Kontroller enhedens firmware
    Sørg for, at skærmen har den nyeste firmwareversion. Se producentens brugervejledning for yderligere indstillinger, der er nødvendige for signaler med høj opløsning.

Hvis du stadig oplever problemer, skal du gå til PlayStation-værkstedet.

Intet lydoutput fra din PS5-konsol?

Hvis der ikke kommer lyd fra din skærm eller lydenhed, skal du prøve følgende trin:

1. Juster lydindstillinger
    Sørg for, at din skærm og eventuelle andre lydenheder ikke er slået fra, og at lyden er høj nok.
  2. Kontroller indstillinger for lydoutput
    Sørg for, at lydoutputtet på din PS5-konsol er indstillet til en HDMI-enhed.
  1. Opdater systemsoftwaren
    Hvis du oplever lydproblemer, kan du prøve at opdatere systemsoftwaren på din PS5-konsol til den nyeste version.
  1. Kontrollér HDMI-kablet
    Et defekt HDMI-kabel kan forårsage lydproblemer. Prøv at bruge et andet HDMI-kabel for at se, om det løser problemet.

Vi anbefaler at bruge det HDMI 2.1-kabel, der følger med din PS5-konsol, så du kan få det bedste ud af konsollens nye højtydende funktioner. Ældre HDMI-kabler kan også bruges.

PS5-konsollen understøtter HDMI 2.1-specifikationer, og den understøtter også video-output på 4K 120 Hz. Det betyder, at du kan nyde et mere glidende gameplay og højere billedhastighed, når du bruger et kompatibelt TV eller en skærm.

1. Tilslut direkte til HDMI-porten
    Slut din PS5-konsol direkte til HDMI-porten på skærmen. Hvis du har andre enheder tilsluttet til din skærm (soundbar, hjemmebiograf, enheder med gemte spildata osv.), skal du frakoble dem for at se, om det løser problemet.
  2. Kontroller enhedens firmware
    Sørg for, at skærmen eller lydenheden har den nyeste firmwareversion. Se producentens brugervejledning for yderligere indstillinger, der er nødvendige for signaler med høj opløsning.

Hvis du stadig oplever problemer, skal du gå til PlayStation-værkstedet.

Har du stadig problemer?

Besøg PlayStation-værkstedet ved at vælge dit problem nedenfor.