Sådan ændrer du lydoutputtet på PS4-konsoller

Lær, hvordan du ændrer lydoutputtet på din PlayStation®4-konsol.

Sådan ændrer du den primære lydoutput-port på PS4-konsoller

Når du slutter din PS4®-konsol til dit TV, din hjemmebiograf eller en anden tilsluttet enhed, optimeres det lydformat, der udsendes fra PS4-konsollen, automatisk for den pågældende enhed. Hvis du tilslutter en enhed til PS4-konsollens DIGITAL OUT (OPTICAL)-port, kan du ændre indstillingen for lydudgang manuelt.

1. Gå til Indstillinger > Lyd og skærm.
  2. Vælg Indstillinger for audio-output > Primær udgangsport.
  3. Vælg DIGITAL OUT (OPTICAL).
  • CUH-2000-serien har ikke en optisk digital udgangsterminal.
  • Bemærk, at hvis dine højttalere ikke understøtter det valgte lydoutput fra din PS4-konsol, kan de blive beskadiget.
  • Din PS4-konsol kan ikke udsende video og lyd, hvis en enhed, der er tilsluttet via HDMI, ikke er kompatibel med HDCP (High-bandwidth Digital Content Protection). HDCP kan kun slås fra til gameplay.

Sådan ændrer du HDCP-indstillinger på PS4-konsoller

HDCP står for beskyttelse af digitalt indhold med høj båndbredde, og den forhindrer, at gameplay- og videoindhold optages ved hjælp af eksterne computere eller videooptagesystemer. Som standard er HDCP aktiveret for HDMI-udgangen på din PS4-konsol.

Du kan aktivere eller deaktivere HDCP-indstillingerne ved at følge nedenstående trin. Bemærk, at alle applikationer lukker, når du foretager denne ændring.

1. Gå til Indstillinger > System.
  2. I indstillingen Aktiver HDCP, skal du markere afkrydsningsfeltet for at aktivere eller fjerne markeringen for at deaktivere HDCP.
  • Denne funktion fungerer kun for gameplay. Hvis du forsøger at afspille en Blu-ray-, DVD- eller DRM-video via en streamingtjeneste, viser PS4-konsollen en meddelelse, der instruerer dig i at aktivere HDCP for at se indholdet.

Sådan indstiller du output til hovedtelefoner på PS4-konsoller

Du kan indstille dit lydoutput til dit kompatible headset til al lyd eller kun til chatlyd.

1. Gå til Indstillinger > Enheder.
  2. Vælg Lydenheder > Output til hovedtelefoner. Standardindstillingen er Chatlyd.

Sådan indstiller du lydformat (prioritet)

Du kan indstille formatet for lydoutput fra PS4-konsollen.

1. Gå til Indstillinger > Lyd og skærm.
  2. Vælg Indstillinger for audio-output > Audioformat (prioritet). Standardindstillingen er Lineær PCM.

Har du problemer?

Nogle af de spørgsmål, du måtte have om lydindstillinger, er dækket nedenfor.