Fejlfinding af stemmechat på PlayStation®4-konsoller

Få at vide, hvordan du fejlfinder almindelige problemer med stemmechat på PS4-konsoller.

Juster lydindstillinger på PS4

Hvis du har problemer med stemmechat, kan du prøve at justere følgende indstillinger.

• Gå til Indstillinger > Enheder > Lydenheder > Outputenheder.

• Hvis du bruger hovedtelefoner, skal du vælge Output til hovedtelefoner for at vælge, hvilken lyd der kommer gennem hovedtelefonerne.

Indstillingen Headset forbundet til controller vises kun, når der er sluttet et headset til din trådløse DUALSHOCK 4-controller.

Er det muligt at sende PS4-stemmechat og spillyd til både headset og TV?

På grund af PS4-specifikationerne kan stemmechat og spillyd ikke udsendes til både headset og TV.

• Gå til Indstillinger > Enheder > Lydenheder > Juster mikrofonniveau.

Hvis mikrofonen fungerer, reagerer bjælken Inputstyrke .

Hvis inputstyrkemåleren ikke reagerer, skal du prøve et andet headset eller en anden controller. Hvis lyden ikke kan udveksles med en bestemt enhed, er det muligt, at enheden har et problem. Hvis din PlayStation-enhed er inden for garantiperioden, skal du kontakte os

• Gå til Party > Party-indstillinger > Chatlyd , og vælg Prioritér partychat eller Prioritér spilchat

Løs afbrydelser i stemmechat på PS4 (stemmechat afbrydes)

Hvis du pludselig mister forbindelsen, mens du bruger party-stemmechat, kan det skyldes din internetforbindelse. Prøv disse fejlfindingstrin.

Ikonerne for højttaler og mikrofon blinker under PS4-stemmechat

Hvis højttaler- eller mikrofonikonet blinker under party-stemmechat, og du ikke kan kommunikere med dine venner, er det muligt, at dette er forbundet til din internetforbindelse. Prøv disse fejlfindingstrin.

Fejlfinding af PS4-stemmechat

Hvis du har trådløs forbindelse til internettet, skal du skifte til en kablet forbindelse for at se, om der er en forbedring.

Sluk for PS4 og din internetenhed (modem, router), og prøv at genstarte.

Tal med din internetudbyder, og spørg dem, hvordan du kan åbne følgende PSN-porte på din router:

TCP: 80, 443, 3478, 3479, 3480
UDP: 3478, 3479

Fejlfinding af enheden

Prøv følgende fejlfindingsmetoder for hver enhed.

Prøv at tilslutte enheden igen.

• Kontrollér, at kontakten til headsettets mikrofon ikke er indstillet til "OFF"-siden.

• Prøv at tilslutte enheden igen.

• Hvis du har en anden trådløs controller, skal du prøve at tilslutte headsettet til en anden controller.

• Kontrollér, at mikrofonen på det trådløse surroundheadset ikke er slået fra. Når lyden er slået fra, lyser statusindikatoren for det trådløse surroundheadset lilla. Placeringen af lyset/knappen varierer afhængigt af produktet. Se flere detaljer i brugervejledningen.
  • Juster lydstyrkebalancen ved hjælp af knappen SOUND / CHAT på det trådløse PlayStation-headset.