PS5: HD-kamera set up

Find ud af, hvordan du kommer i gang med HD-kameraet på PlayStation®5-konsollen.

HD-kameraet er ekstraudstyr til din PS5-konsol. PS VR på PS5-konsoller kræver et PlayStation®Camera og en PlayStation®Camera-adapter. HD-kameraet er ikke kompatibelt med PS VR.

Sådan konfigurerer du dit HD-kamera med en PS5 konsol

1. Tilslut HD-kameraet til SuperSpeed USB-porten (10 Gbps) bag på din PS5-konsol ved hjælp af det medfølgende kabel.

2. Placer dit HD-kamera på en plan overflade, som vender direkte ud mod det sted, hvor du sidder, når du spiller.

3. Skift vinklen på HD-kameraet for at sikre, at det registrerer det rigtige område.

Juster indstillinger for HD-kameraet

Hvis du vil justere kameraet, så det kan genkende din position korrekt, når du er foran det, skal du gå til hjemmeskærmen og vælge Indstillinger > Tilbehør > Kamera. Vælg en kameratype, og følg instruktionerne på skærmen.

Broadcasting med HD-kamera på PS5-konsoller

Vil du være med, når du streamer dine broadcasts? Brug dit HD-kamera (CFI-ZEY-serien) eller PlayStation Camera (CUH-ZEY-serien), og vær med i din live-stream.

1. Tryk på oprettelsesknappen, og vælg Udsendelser.

2. Vælg den streamingtjeneste, du vil brodcaste med.

3. Indtast dine broadcastoplysninger.
    Når du vil medtage video fra dit kamera eller lyd fra din voice chat, skal du vælge Udsendelser Indstillingerog tilpasse, hvordan du udsender.

4. Når du er klar, skal du vælge Gå live, hvorefter din broadcast starter.
    Udsendelseskortet vises i kontrolcenteret.

Uklart billede fra HD-kamera

1. Rengør HD-kameralinserne med en ren, tør mikrofiberklud. Brug ikke vand eller andre rengøringsvæsker.

2. Kontroller linserne for at se, om de er revnede eller på anden måde beskadigede.

3. Prøv at bevæge dig tættere på kameraet.

4. Flyt ikke HD-kameraet efter opsætningen.

5. Sørg for, at HD-kameraet står på en stabil overflade. Bevægelse under spil kan resultere i sporingsfejl.