Konfigurer 3D audio på PS5-konsoller

Sådan konfigurerer du 3D audio på PS5-konsoller

Find ud af, hvordan du kan forbedre lyden på din PlayStation®5-konsol ved at gøre den tredimensionel.

Hvad er 3D audio på PS5™-konsoller?

PS5-konsollen er drevet af Tempest 3D AudioTech og kan placere dig i centrum af utroligt medrivende lydlandskaber, hvor det føles, som om lyden kommer fra alle retninger. Aktiver 3D audio for dine TV-højttalere eller kompatible hovedtelefoner ved at følge nedenstående trin for at nyde tredimensionel lyd.

Sådan konfigurerer du 3D audio for TV'er på PS5-konsoller

1. Gå til Indstillinger > Lyd > Lydoutput > TV.
  2. Vælg Aktivér 3D audio for TV-højttalere.
  3. Vælg Mål akustikken i rummet for 3D audio for at bruge mikrofonen på den trådløse controller til at måle akustikken i rummet.
  4. Vælg Anvend måleresultater til 3D audio for at anvende indstillinger baseret på måleresultaterne af akustikken i rummet. Hvis du aldrig har målt akustikken i rummet, eller hvis du har ændret miljøet, siden du målte, skal du først vælge Mål akustikken i rummet for 3D audio.

Sådan konfigurerer du 3D audio for kompatible hovedtelefoner på PS5-konsoller

1. Gå til Indstillinger > Lyd > Lydoutput > Hovedtelefoner.
  2. Vælg Aktivér 3D audio for hovedtelefoner for at slå 3D audio til/fra.
  3. Vælg Justér 3D audioprofil for at vælge din foretrukne 3D audioprofil.