Fejlfinding af problemer med den trådløse DualSense-controller

Sådan udføres fejlfinding af problemer med den trådløse DualSense-controller

Find ud af, hvordan du foretager fejlfinding af problemer med den trådløse DualSense™-controller.

Sådan nulstiller du din trådløse DualSense-controller

Hvis du har problemer med din controller, er det første trin i fejlfindingen ofte at nulstille din controller.

1. Sluk for PS5-konsollen.
  2. Find den lille reset-knap på bagsiden af controlleren.
  3. Brug et lille værktøj til at trykke på knappen inde i hullet. Hold knappen nede i cirka 3-5 sekunder.
  4. Forbind controlleren med din PlayStation®5-konsol ved hjælp af det USB-kabel, der fulgte med din konsol, og tryk på PS-knappen.

Hvis du har forsøgt at nulstille din controller og stadig har problemer, skal du vælge et problem blandt valgmulighederne nedenfor.