Sådan parrer du en trådløs DualSense™-controller med  en Apple- eller Android-enhed

Sådan parrer du en trådløs DualSense™-controller med en Apple- eller Android-enhed

Hvis du vil bruge din trådløse DualSense™-controller med kompatible spil og applikationer på en Apple- eller Android-enhed, kan du hurtigt oprette forbindelse via Bluetooth®.

Enheder, der er kompatible med den trådløse DualSense-controller

Apple-enheder, der bruger nedenstående operativsystemer eller nyere, understøtter den trådløse DualSense-controllers Bluetooth-forbindelser. Når der er oprettet forbindelse, kan du bruge din trådløse controller til at styre kompatible spil og applikationer via Bluetooth.

• macOS Big Sur 11.3
  • iOS 14.5
  • iPadOS 14.5
  • tvOS 14.5
  • Android 12

Afhængigt af enheden er visse funktioner på controlleren muligvis ikke tilgængelige. Der er ingen garanti for, at alle enheder er kompatible med controlleren. Hvis du vil vide, hvilke Android-enheder der understøtter DualSense-controlleren, skal du kontakte producenten af din enhed.

Sådan parrer du en trådløs DualSense-controller med en Apple- eller Android-enhed

Når du vil bruge en controller på en enhed for første gang, skal du aktivere parringstilstand:

1. Kontroller, at spillerindikatoren på controlleren er slukket.
    Hvis spillerindikatoren er tændt, skal du holde PS-knappen nede, indtil den slukker. Hvis der er tilsluttet en USB-enhed til controlleren, skal du frakoble den.
  2. Mens du trykker og holder oprettelsesknappen nede, skal du også trykke og holde PS-knappen nede, indtil lysstriben blinker.
  3. Aktiver Bluetooth på din enhed, og vælg derefter controlleren på listen over Bluetooth-enheder.
  4. Når parringen er fuldført, blinker lysstriben, og derefter lyser spillerindikatoren.
En controller kan kun parres med én enhed ad gangen. Hver gang du skifter enhed, skal du parre controlleren med den nye enhed.

Spil og applikationer, der er kompatible med den trådløse DualSense-controller

Du kan bruge din trådløse controller til at spille spil, du streamer fra din PS5™-konsol eller PS4™-konsol til din understøttede enhed ved hjælp af PS Remote Play-appen.

Din trådløse controller kan også bruges til at spille spil, der understøtter generiske controllere.

Bemærk, at visse funktioner i den trådløse controller ikke er tilgængelige, når der er oprettet forbindelse til en understøttet enhed:

• Haptisk feedback.
  • Højttaler, indbygget mikrofon og jackstik til hovedtelefoner.
  • Adaptive aftrækkere (kun Android)
  • Lysstribe (kun Android)

Tilslut den trådløse DualSense-controller til PS5™-konsoller igen

Hvis du vil tilslutte din trådløse controller til din PS5-konsol igen, skal du tilslutte den til konsollen med et kompatibelt USB-kabel og trykke på PS-knappen på den trådløse controller. Du kan derefter fjerne USB-kablet og bruge controlleren trådløst.

Har du brug for mere hjælp til din trådløse DualSense-controller?

Hvis du har fulgt ovenstående instruktioner, men mener, at din controller ikke er tilsluttet korrekt, skal du besøge diagnosticeringsværktøjet Fix & Replace.