Fejlfinding af problemer med at logge ind på PSN

Få at vide, hvordan du løser nogle almindelige problemer med at logge ind på PlayStation™Network (PSN).

Har du glemt din adgangskode?

Hvis du har glemt din adgangskode eller dine bekræftelsesoplysninger (f.eks. din fødselsdato), skal du gå til nedenstående guide for at gendanne din konto.

Har du glemt dit log ind-ID (e-mailadresse) til PSN?

• Prøv at søge efter "PlayStation-køb" i alle dine e-mailmapper, herunder eventuelle mapper med uønsket post eller spam. Hvis du finder den e-mailadresse, du brugte til at konfigurere kontoen, skal du nulstille din adgangskode ved at følge guiden nedenfor.
  • Hvis du ikke kan få adgang til e-mailadressen for din konto, skal du kontakte os.

Kender du dit brugernavn og din adgangskode, men kan ikke logge på?

• Har du bekræftet dit log ind-ID (e-mailadresse)?
    Søg i din e-mailindbakke efter "PlayStation verify", og klik på linket i e-mailen for at bekræfte dit log ind-ID.
  • Er din systemsoftware opdateret til den nyeste version?
    Vælg konsollen for at få flere oplysninger.

• Kan du nulstille din adgangskode?
    Prøv at nulstille din adgangskode ved at følge guiden nedenfor.

• Sluk for konsollen og routeren, og tænd dem igen.
    Hvis du bruger wi-fi til at oprette forbindelse fra din konsol til internettet, kan du prøve at bruge en kabelbaseret forbindelse. Du kan finde flere oplysninger om fejlfinding af forbindelse ved at gå til Fix & Connect.

• Prøv at logge på Kontohåndtering online.
    Hvis du ikke kan få adgang til din konto, er du muligvis blevet suspenderet. Besøg guiden nedenfor for at få flere oplysninger.

Kunne der være en anden, der bruger din konto?

Hvis du mener, at din konto er blevet kompromitteret, skal du gå til vejledningen nedenfor for at få flere oplysninger.

Har du problemer med totrinsbekræftelse?

Hvis du har problemer med at modtage en SMS-bekræftelse eller -kode, skal du gå til vejledningen nedenfor for at få adgang til din konto igen.