Problemer med at logge på PlayStation™Network

Få at vide, hvordan du foretager fejlfinding af nogle almindelige problemer, når du logger på din konto eller enhed.

Har du problemer med at nulstille din adgangskode?

Prøv vores nye PlayStation Online Assistant for at finde ud af, hvordan du gendanner din konto.

Problemer med totrinsbekræftelse på et PlayStation®-system

Hvis du har problemer med at logge på pga. et problem med totrinsbekræftelse, kan du finde ud af, hvordan du bruger sikkerhedskopikoder til at gendanne din konto, og hvad du skal gøre, hvis du mister din telefon.

Fejlkoden vises, når du logger på PlayStation Network

Hvis der vises en fejlkode, når du logger på:

• Min konto ser ud til at være suspenderet

Hvis du har problemer med at logge på og får en fejlmeddelelse om, at din konto er blevet suspenderet, skal du tjekke din e-mail for at se årsagen til en suspendering.

• Min konto er blevet stjålet

Vi sender dig en e-mail, når der er foretaget en ændring på din konto. Hvis du har mistanke om, at din konto er blevet stjålet, skal du forsøge at sikre kontoen ved at nulstille adgangskoden. Hvis du har modtaget en e-mail med besked om, at dit logon-id er blevet ændret, og du ikke selv har foretaget ændringen, skal du kontakte os.

• Jeg har problemer med netværksforbindelsen

Prøv at udføre fejlfinding af din internetforbindelse.

Har du brug for mere hjælp?

Før du kontakter os, skal du prøve følgende: