Problemer med at logge på PlayStation™Network

Få at vide, hvordan du foretager fejlfinding af nogle almindelige problemer, når du logger på din konto eller konsol.

Har du problemer med at logge på din konto?

Prøv vores nye PlayStation Online Assistant for at finde ud af, hvordan du gendanner din konto. Denne assistent er kun tilgængelig på engelsk.

Har du glemt din adgangskode?

Hvis du har glemt din adgangskode eller dine bekræftelsesoplysninger (f.eks. din fødselsdato), skal du gå til nedenstående vejledning for at gendanne din konto.

Har du glemt dit log ind-ID (e-mailadresse) til PSN?

• Prøv at søge efter "PlayStation-køb" i alle dine e-mailmapper, herunder eventuelle mapper med uønsket post eller spam. Hvis du finder den e-mailadresse, du brugte til at konfigurere kontoen, skal du nulstille din adgangskode ved at følge vejledningen nedenfor.
  • Hvis du ikke kan få adgang til e-mailadressen for din konto, skal du kontakte os.

Kender du dit brugernavn og din adgangskode, men kan ikke logge på?

• Har du bekræftet dit log ind-ID (e-mailadresse)? Søg i din e-mailindbakke efter "PlayStation verify", og klik på linket i e-mailen for at bekræfte dit log ind-ID.
  • Er din systemsoftware opdateret? Vælg din konsol på listen nedenfor for at få flere instruktioner.
  • Sluk for konsollen og routeren, og tænd dem igen. Hvis du bruger WiFi til at oprette forbindelse fra din konsol til internettet, kan du prøve at bruge en kabelbaseret forbindelse. Du kan finde flere oplysninger om fejlfinding af forbindelse ved at gå til Fix & Connect.

• Prøv at logge på Kontohåndtering online. Hvis du ikke kan få adgang til din konto, er du muligvis blevet suspenderet. Besøg vejledningen nedenfor for at få flere oplysninger.

Kunne der være en anden, der bruger din konto?

Hvis du mener, at din konto er blevet kompromitteret, skal du gå til vejledningen nedenfor for at få flere oplysninger.

Har du problemer med totrinsbekræftelse?

Hvis du har problemer med at modtage en SMS-bekræftelse eller -kode, skal du gå til vejledningen nedenfor for at få adgang til din konto igen.