Udfør fejlfinding af den trådløse DualSense Edge-controller

Sådan udføres fejlfinding af problemer med den trådløse DualSense Edge-controller

Find ud af, hvordan du nulstiller din controller, og andre fejlfindingstrin.

Sådan nulstiller du din trådløse DualSense Edge-controller

Hvis du har problemer med din controller, er det første trin i fejlfindingen ofte at nulstille din controller. Nulstilling vil ikke omkonfigurere din controller eller påvirke indstillinger for parring og profil.

D) Reset-knap
  1. Sluk for PS5-konsollen.
  2. Find den lille reset-knap på bagsiden af controlleren.
  3. Brug en stift eller lignende værktøj (medfølger ikke) til at trykke på reset-knappen.
    Dette vil ikke omkonfigurere controlleren eller påvirke indstillinger for parring og profil.
  4. Forbind controlleren med din PlayStation®5-konsol ved hjælp af det USB-kabel, der fulgte med din controller, og tryk på PS-knappen.

Har du stadig problemer?

Sørg for at opdatere systemsoftwaren til din PlayStation®5-konsol og softwaren til din trådløse DualSense Edge™-controller til de nyeste tilgængelige versioner.

Hvis du har forsøgt at nulstille din controller og stadig har problemer, skal du vælge et problem blandt valgmulighederne nedenfor.

Har du brug for hjælp?

Få hjælp og support til dine PlayStation-produkter.