Sådan udfører du fejlfinding på din PS Portal

Find ud af, hvordan du løser problemer med din PlayStation Portal™ – ekstern afspiller.

Sådan genstarter du din PS Portal

1. Tryk og hold tænd/sluk-knappen nede.
  2. Vælg Genstart.

Hvis du ikke kan genstarte PS Portal, kan du prøve følgende.

1. Hold tænd/sluk-knappen nede på din PS Portal.
  2. Vent på, at din PS Portal slukker. Vent derefter 30 sekunder.
  3. Hold tænd/sluk-knappen nede på din PS Portal.
    Systemet genstarter.

Hvis du stadig har problemer, kan du prøve at udføre en komplet nulstilling.

Sådan nulstiller du din PS Portal

Når du nulstiller din PS Portal, bliver du logget ud, og alle data og indstillinger på din PS Portal slettes.

1. Stryg til venstre øverst til højre på skærmen for at få vist genvejsmenuen.
  2. Gå til Indstillinger > System > Systemsoftware > Muligheder for nulstilling.
  3. Vælg Nulstil.

Tænder PS Portal ikke?

1. Tilslut PS Portal til din PlayStation®5-konsol ved hjælp af det medfølgende USB-kabel.
  2. Vent, indtil opladningen er fuldført, før du frakobler din PS Portal.
    Du kan bruge din PS Portal, mens den oplades.
  3. Hold tænd/sluk-knappen nede på din PS Portal.
  4. Frakobl din PS Portal fra konsollen.

Hvis du har problemer, kan du kontakte os.

Er der problemer med forbindelsen?

Vælg problemet for at få trin til fejlfinding.

1. Se PSN-statussiden.
  2. Tjek, om dit Wi-Fi fungerer sammen med andre enheder.
    Hvis du oplever problemer med Wi-Fi, skal du kontakte din internetudbyder for at få yderligere support.
  3. Stryg til venstre øverst til højre på PS Portal-skærmen for at få vist genvejsmenuen.
  4. Vælg Indstillinger > Netværk > Konfigurer internetforbindelse, og søg efter dit Wi-Fi.
  5. Prøv at bevæge dig tættere på din router.
  6. Sørg for, at du følger de anbefalede indstillinger fra din internetudbyder, netværksudbyder eller netværksadministrator.

Hvis du har problemer, kan du kontakte os.

Som standard anbefaler vi en hurtig internetforbindelse med upload- og downloadhastigheder på mindst 5 Mbps. For at opnå den bedste ydelse anbefaler vi en hurtig internetforbindelse med upload- og downloadhastigheder på mindst 15 Mbps.

1. Sørg for, at Wi-Fi-forbindelsen er stabil.
  2. Afbryd alle downloads, der kører på Wi-Fi-tilsluttede enheder, midlertidigt.
  3. Prøv at bruge en kabelforbindelse til din PS5®-konsol. Hvis du bruger en trådløs forbindelse, skal du prøve at placere din PS Portal og din PS5-konsol tættere på routeren og sørge for, at der ikke er forhindringer, der forstyrrer signalet.

Hvis du har problemer, kan du kontakte os.

Kan du ikke oprette forbindelse til din parrede PS5-konsol?

1. På PS5-konsollen skal du gå til Indstillinger > System > Remote Play og derefter aktivere Aktivér Remote Play.
  2. På PS5-konsollen skal du gå til Indstillinger > System > Strømbesparelse > Funktioner, som er tilgængelige i pausetilstand. Vælg Bevar forbindelsen til internettet og Aktivér tænding af PS5 fra netværk
  3. Sørg for, at din PS5-konsol har forbindelse til internettet, og at du er logget på med den samme konto.
  1. Test din internetforbindelse.
    Prøv at tilslutte en anden enhed til dit netværk og køre en forbindelsestest.
    Hvis du oplever problemer med Wi-Fi, skal du kontakte din internetudbyder for at få yderligere support.
  2. Prøv at bruge en kabelforbindelse til din PS5-konsol. Hvis du bruger en trådløs forbindelse, skal du prøve at placere din PS Portal og din PS5-konsol tættere på routeren og sørge for, at der ikke er forhindringer, der forstyrrer signalet.

Hvis du har problemer, kan du kontakte os.

Problemer med billedet?

Hvis du oplever problemer med billedkvaliteten under Remote Play, skal du kontrollere kvaliteten af din internetforbindelse.

1. Stryg til venstre øverst til højre på skærmen for at få vist genvejsmenuen.
  2. Gå til Indstillinger > Skærm og lysstyrke, og juster dine billedindstillinger.

Hvis du har problemer, kan du kontakte os.

Fastsiddende knap eller analog pind?

1. Brug en blød klud til at fjerne snavs ved bunden af den analoge pind eller knap, og prøv igen.
  2. Hvis du har problemer, kan du kontakte os.

Reagerer knapperne ikke?

1. Prøv at nulstille din PS Portal.
  2. Hvis du har problemer, kan du kontakte os.

Aflades batteriet hurtigere end forventet?

Batteritiden kan variere i forhold til brug.

Hvis du vil forlænge batteritiden, kan du prøve at reducere vibrationsintensiteten, aftrækkereffektintensiteten og lysstyrke på skærm.

Fejlfinding af lydproblemer

Vælg dit problem på listen nedenfor.

1. Kontrollér, at lyden på din PS Portal ikke er slået fra.
  1. Prøv at tilslutte en kompatibel kabeltilsluttet enhed til din PS Portal.
  2. Hvis du kan høre lyd fra den kabeltilsluttede enhed, skal du nulstille PS Portal.
  3. Hvis du har problemer, kan du kontakte os.
  1. Kontrollér, at lyden på din PS Portal ikke er slået fra.
  1. Sørg for, at den kompatible enhed har et 3,5 mm jackstik til lyd og fungerer sammen med andre enheder.
  2. Prøv at bruge en anden kompatibel kabeltilsluttet lydenhed eller PS Portal-højttalerne.
  3. Hvis du har problemer, kan du kontakte os.

Kun enheder, der bruger PlayStation Link™, kan oprette trådløs forbindelse til din PS Portal.

1. Kontrollér, at lyden på din PS Portal ikke er slået fra.
  1. Sørg for, at din kompatible lydenhed er opladet.
  1. Sørg for, at systemsoftwaren til din PS Portal er opdateret.
  1. Prøv at tilknytte din kompatible lydenhed igen.
  2. Prøv at bruge din lydenhed med en anden kompatibel enhed.
  3. Hvis du har problemer, kan du kontakte os.

Vibrerer PS Portal ikke?

1. Gå til Indstillinger > Controller , og kontrollér, at Vibration er aktiveret.
  2. Kontrollér dine spilindstillinger. Vibrationsindstillingerne er muligvis slået fra.
  3. Tjek, om spillet understøtter vibration. Det er ikke alle spil, der har denne funktion.