Sådan udfører du fejlfinding på dit trådløse PULSE Elite-headset

Find ud af, hvordan du nulstiller dit trådløse PULSE Elite™-headset og PlayStation Link USB-adapteren.

Sådan nulstiller du dit trådløse PULSE Elite-headset

Hvis du har problemer med dit trådløse PULSE Elite-headset, kan du prøve at nulstille det. Nulstilling påvirker ikke PlayStation Link™- eller Bluetooth-forbindelser eller lydindstillinger.

1. Tryk på PlayStation Link™-knappen på dit headset, og hold den nede i mindst 10 sekunder.
    Mens du holder knappen nede, slukkes headsettet.
  2. Tryk på PS Link-knappen på dit headset for at tænde det igen.
  3. Kontrollér, om problemet med dit headset er blevet løst.

Hvis du stadig har problemer, efter du har forsøgt at nulstille, skal du muligvis slette alle parrede forbindelser fra dit headset. Dette sletter alle PS Link- og Bluetooth-parringer og lydindstillinger.

1. Tryk på PS Link-knappen på dit headset, hold den nede, og slip den, når statusindikatoren på headsettet blinker hurtigt blåt (ca. 8 sekunder).
  2. Tryk på PS Link-knappen igen, hold den nede, og slip den, når statusindikatoren blinker hurtigt blåt (ca. 8 sekunder).
    Hvis sletningen lykkes, blinker indikatoren kortvarigt rødt.

Sådan nulstiller du din PlayStation Link USB-adapter

Nulstil din PlayStation Link™ USB-adapter, hvis du vil rydde alle PS Link-forbindelser.

Du kan nulstille din USB-adapter fra enhver USB Type-A-opladningsport.

1. Sørg for, at din enhed med USB-A-porten er tændt, f.eks. din PlayStation®5-konsol eller PC/Mac.
  2. Sæt USB-adapteren i USB-A-porten på din enhed.
  3. Tryk på PS Link-knappen på din USB-adapter, og hold den nede i 30 sekunder.
  1. Find ud af, om din adapter nulstilles ved at kontrollere, om nogen af dine tidligere parrede PS Link-enheder automatisk opretter forbindelse til din adapter.
    Hvis de ikke automatisk opretter forbindelse, er nulstillingen gennemført.
    Hvis de opretter automatisk forbindelse, mislykkedes nulstillingen.
  • Brug en timer til at holde knappen nede i 30 sekunder for at nulstille din adapter.

Sådan udfører du fejlfinding af knitrende lyde på PULSE Elite

Hvis dit trådløse PULSE Elite-headset har været udsat for høj luftfugtighed, kan der udvikles fugt på driverne, hvilket lejlighedsvis forårsager knitrende lyde, selv når PULSE Elite er slukket.

1. Tag headsettet af, og sluk det.
  2. Placer headsettet på et sted med god ventilation i 10-15 minutter.
  3. Tænd for headsettet, og afprøv lyden igen.
  • Undgå at udsætte driverne for omgivelser med høj fugtighed, f.eks. hvis du bærer headsettet med vådt hår eller hud.
  • Når det ikke er i brug, skal du opbevare dit headset på et tørt sted.
  • Forsøg ikke at tørre driverne med en hårtørrer, ventilator eller nogen anden metode end de instruktioner, der er beskrevet ovenfor, da det kan beskadige dit headset. Lad kørerne lufttørre passivt.