Sådan konfigurerer du Backbone One PlayStation Edition på iPhone

Find ud af, hvordan du konfigurerer Backbone One PlayStation® Edition til brug med Remote Play på iPhone® og andre kompatible applikationer.

Sådan konfigurerer du Backbone One PlayStation Edition på din iPhone

1. Udvid din Backbone One PlayStation Edition.
  2. Indsæt Backbone One PlayStation Edition-stikket i Lightning-porten på din iPhone.
  3. Skub Backbone One PlayStation Edition-controlleren sammen, indtil din iPhone sidder fast.

Sådan installerer du adapteren til iPhone 14, 14 Plus, 14 Pro, 14 Pro Max, 13 og 13 Pro Max

1. Udvid din Backbone One – PlayStation Edition.
  2. Skub adapteren på broen fra midten.
  3. Skub adapteren mod venstre controller.

Hvilke iPhone-modeller kan Backbone One – PlayStation Edition tilsluttes?

Backbone One – PlayStation Edition kan bruges sammen med alle iOS-enheder, der kører iOS 15 eller nyere. En liste over iPhones, der kan køre iOS 15 eller nyere, er angivet nedenfor som reference.

iPhone 14 iPhone 11
iPhone 14 Plus

iPhone SE
(1st Generation)

iPhone 14 Pro

iPhone SE
(2nd Generation)

iPhone 14 Pro Max iPhone XS
iPhone 13 iPhone XS Max
iPhone 13 mini iPhone XR
iPhone 13 Pro* iPhone X
iPhone 13 Pro Max* iPhone 8
iPhone 12 Pro iPhone 8 Plus
iPhone 12 Pro Max iPhone 7
iPhone 12 mini iPhone 7 Plus
iPhone 12 iPhone 6s
iPhone 11 Pro iPhone 6s Plus

iPhone 11 Pro Max

Sådan bruger du oprettelsesmenuen på Backbone One PlayStation Edition

Hvis du vil bruge oprettelsesmenuen, skal du trykke på indstillingsknappen på din Backbone One PlayStation® Edition-controller, når du bruger Remote Play.

• Oprettelsesmenuen er kun tilgængelig, når du bruger Remote Play.

Hvilke apps er kompatible med Backbone One PlayStation Edition?

Backbone One PlayStation Edition til iPhone er kompatibel med populære titler som Call of Duty®: Mobile, Minecraft og de fleste Apple Arcade®-spil.

Desuden er Backbone One PlayStation Edition kompatibel med Remote Play.

Her finder du support til Backbone One

Du kan finde supportoplysninger på Backbone One-webstedet nedenfor.

Ofte stillede spørgsmål

Er Backbone One-appen påkrævet?
Backbone One+-appen er ikke nødvendig for at bruge Backbone One PlayStation Edition som controller.

Skal backbone One PlayStation Edition oplades?
Nej, Backbone One PlayStation Edition har ikke et batteri. Backbone One PlayStation Edition bruger en minimal mængde batteri fra din iPhone til at fungere. En Lightning-port på Backbone One PlayStation Edition giver dig mulighed for at oplade din telefon, mens du spiller.

Er det muligt at bruge Bluetooth, mens man bruger Backbone One PlayStation Edition?
Ja, du kan bruge din Apple-enheds Bluetooth-funktion, mens den er fastgjort til Backbone One PlayStation Edition.