Hvordan annullerer jeg PlayStation®Plus?

Find ud af, hvordan du annullerer dit abonnement, og hvad der sker med dine PlayStation Plus-fordele, når du annullerer og fornyer dit abonnement til PlayStation Plus.

Webbrowser: Annullér PlayStation Plus

1. Log ind på Kontohåndtering.

2. Vælg Abonnement i menuen til venstre på skærmen.

3. Vælg Deaktiver automatisk fornyelse ud for PlayStation Plus.

1. Gå til Indstillinger > Brugere og konti.
  2. Vælg Konto > Betaling og abonnementer > Abonnementer > PlayStation Plus.
  3. Vælg Deaktiver automatisk fornyelse.
  1. Gå til PlayStation Plus > Administrér medlemskab > Abonnement.
  2. Vælg Deaktiver automatisk fornyelse.

Hvis du gerne vil beholde dit abonnement, kan du vælge Aktiver automatisk fornyelse før næste betalingsdato på det nuværende abonnement for at holde det aktivt.

Hvilke fordele mister jeg, hvis jeg annullerer PlayStation Plus?

Hvis du annullerer dit PlayStation Plus-abonnement, vil du fortsat have adgang til alle fordelene ved PlayStation Plus-abonnementet, indtil betalingsperioden for allerede købte abonnementer udløber.

Når dit PlayStation Plus-abonnement udløber, mister du adgang til alle PlayStation Plus-fordele, f.eks. månedlige spil, onlinelager og online-multiplayer.

Hvilke månedlige spil mister jeg, hvis jeg annullerer PlayStation Plus?

Når dit PlayStation Plus-abonnement slutter, vil indhold, du tidligere har downloadet som del af dit abonnement (såsom PS Plus månedlige spil), ikke længere være tilgængeligt. Du kan dog beholde indløste PlayStation Plus-pakker og -avatarer og køb med PlayStation Plus-rabat.

Abonner på PlayStation Plus igen

Hvis dit PlayStation Plus-abonnement udløber, og du vender tilbage på et senere tidspunkt, vil du igen få adgang til det indhold, som du tidligere har downloadet gennem PlayStation Plus (såsom dine månedlige spil).

Bemærk, at hvis dit abonnement bliver annulleret, fordi du har brudt regelsættet for adfærd i fællesskabet, kan du ikke få refunderet pengene for din resterende abonnementsperiode i henhold til PSN Ydelsesbetingelser.

I overensstemmelse med annulleringspolitikken for PlayStation Store tilbagebetaler vi ikke allerede betalte abonnementsudgifter, medmindre gældende lovgivning kræver andet.