Skift PlayStation Plus-abonnement

Sådan ændrer du dit PlayStation Plus-abonnement

Find ud af, hvordan du ændrer dit PlayStation®Plus-abonnement.

Sådan ændrer du PlayStation Plus-medlemsplan i en webbrowser

1. Log ind på Kontohåndtering

2. Vælg Abonnement i menuen til venstre på skærmen.

3. Vælg dit PlayStation Plus-abonnement, og vælg Skift abonnement.

4. Vælg en ny medlemsplan og betalingsfrekvens.

1. Gå til Indstillinger > Brugere og konti.

2. Væg Konto > Betaling og abonnementer > Abonnementer

3. Vælg dit PlayStation Plus-abonnement, og vælg Skift abonnement.

4. Vælg en ny medlemsplan og betalingsfrekvens.

1. Gå til Indstillinger > Kontohåndtering.

2. Vælg Kontoinformation > PlayStation-abonnementer

3. Vælg dit PlayStation Plus-abonnement, og vælg Skift abonnement.

4. Vælg en ny medlemsplan og betalingsfrekvens.

• Når du nedgraderer dit medlemsniveau, vil nedgraderingen finde sted på din næste betalingsdato. Når nedgraderingen er fuldført, mister du adgangen til de fordele, der er eksklusive for din tidligere abonnementsplan.
  • Når du opgraderer, vil du blive opkrævet et forholdsmæssigt gebyr for at øge den resterende tid indtil næste betalingsdato til det ønskede niveau. Derefter vil du på din næste betalingsdato blive opkrævet standardprisen for den medlemsplan, som du har opgraderet til på din nuværende betalingsfrekvens. Hvis du f.eks. har købt et 12-måneders medlemskab for seks måneder siden og har seks måneder tilbage, skal du betale et forholdsmæssigt opgraderingsgebyr for at opgradere de resterende seks måneder til det ønskede niveau.
  • Hvis du har købt flere "kombinerede" abonnementer, skal du opgradere hele din abonnementstid på én gang, og dit opgraderingsgebyr vil afspejle længden af den abonnementstid, du opgraderer, så du kan muligvis se større opgraderingsgebyrer.

Din nuværende plan er et 12-måneders abonnement på PlayStation Plus Essential. Du købte planen for 6 måneder siden i PlayStation Store til en standardpris på $60*. Der er et halvt år til din næste betalingsdato.

Du beslutter, at du vil opgradere din medlemsplan til PlayStation Plus Premium. Standardprisen for Premium er $120 om året.

Opgraderingsgebyret beregnes ved at trække prisen for Essential fra prisen for Premium:
$120 - $60 = $60.

Opgraderingsgebyret divideres derefter med, hvor meget af abonnementet der resterer indtil den næste planlagte betalingsdato. I dette tilfælde resterer der et halvt år, så $60/2 = $30 gebyr.

*De priser, der bruges her, er blot eksempler og afspejler muligvis ikke de faktiske priser. Du kan få nøjagtige priser ved at besøge PlayStation Plus-guiden.

Ofte stillede spørgsmål

Jeg har en værdikuponkode til et abonnement, som jeg gerne vil indløse. PlayStation Now er blevet fusioneret med PlayStation Plus, så hvad sker der, hvis jeg forsøger at indløse min værdikuponkode?

Når du indtaster rabatkoden, konverteres den forudbetalte abonnementsperiode til en bestemt varighed (af tilsvarende værdi) baseret på dit aktuelle PlayStation Plus-abonnement. Besøg guiden for værdikuponkoder nedenfor for at få flere oplysninger.

• Hvis du i øjeblikket har et PlayStation Plus-abonnement, giver værdikuponkoden dig en bestemt tidsperiode i forhold til din nuværende PlayStation Plus-medlemsplan. Hvis du vil bruge værdikuponkoden på en anden medlemskabsplan, skal du ændre dit abonnement, før du indløser værdikuponkoden.

Jeg var PlayStation Now-medlem før og blev flyttet til PlayStation Plus. Hvordan får jeg adgang til fremskridt for mine gamle gemte spil?

Som PlayStation Plus Premium-medlem har du adgang til Spilkataloget og Klassiker-kataloget. Dine spil og spilfremskridt for alle spil, du tidligere har downloadet med dit PlayStation Now-medlemskab, gemmes lokalt på din konsol. Mange af de spil, der kan downloades fra PlayStation Now, er nu overført til PlayStation Plus-spilkataloget, så du kan fortsætte med at spille de samme spil som før.

De fleste af de spil, der kunne streames fra PlayStation Now er blevet overført til spilkataloget og klassiker-kataloget i PlayStation Plus Premium (klassiker-kataloget er tilgængeligt med både PlayStation Plus Extra- og PlayStation Plus Premium-medlemsplanerne), og du har stadig adgang til streamingversionerne af disse spil via konsollens brugergrænseflade (eller PC-appen), så du kan fortsætte spillet, hvor du slap. Hvis du vil overføre dine fremskridt fra et streamet spil til et downloadet spil, skal du gå til guiden nedenfor.