Abonner på PlayStation Plus, og download månedlige spil

Find ud af, hvordan du abonnerer på PlayStation®Plus og downloader dine månedlige spil på en PS5™-konsol eller en PS4™-konsol.

Sådan abonnerer du på Playstation Plus

Webbrowser: Abonner på PlayStation Plus

1. Besøg PlayStation Plus-siden, og vælg et abonnement.
  2. Følg vejledningen på skærmen for at konfigurere dit abonnement.
  1. På startskærmen for Spil skal du rulle til højre og vælge PlayStation Plus-ikonet.
  2. Følg vejledningen på skærmen for at konfigurere dit abonnement.
  1. På funktionsskærmen skal du rulle til højre og vælge PlayStation Plus-ikonet.
  2. Følg vejledningen på skærmen for at konfigurere dit abonnement.

Sådan downloader du månedlige PlayStation Plus-spil

Månedlige spil er spil, som du kan downloade og spille uden ekstra omkostninger under dit PlayStation Plus-medlemskab. Der tilføjes nye spil hver kalendermåned.

Når du vælger et PlayStation Plus-spil, kan du vælge at starte download til din PS5-konsol eller PS4-konsol via en webbrowser eller PlayStation App. Besøg guiden nedenfor for at få flere oplysninger.

1. På startskærmen for Spil skal du rulle til højre og vælge PlayStation Plus-ikonet.
  2. Fremhæv spillet, og vælg Tilføj til bibliotek > Download.
  1. Gå til PlayStation Store.
  2. Vælg fanen PlayStation Plus
  3. Fremhæv spillet, og vælg Tilføj til bibliotek > Download.

Hvis du har downloadet et spil eller tilføjet det til din downloadliste, inden spillet bliver fjernet fra månedlige PlayStation Plus-spil, kan du spille det, så længe du er medlem af PlayStation Plus. Hvis du vælger at annullere dit medlemskab, vil du ikke kunne få adgang til noget indhold, der er downloadet som en del af månedlige PlayStation Plus-spil, men du vil få adgang igen, hvis du abonnerer igen.

Sådan indløser du et gavekort til PlayStation Plus (værdikuponkode)

Gå til nedenstående værdikuponguide for at få instruktioner om, hvordan du indløser din kode på din enhed.