Sådan får du adgang til PlayStation Plus-spil

Find ud af, hvordan du får adgang til månedlige PlayStation®Plus-spil, PlayStation Plus-samlingen og PlayStation Plus-kataloger.

Sådan downloader du månedlige PlayStation Plus-spil

Månedlige spil er spil, som du kan downloade og spille uden ekstra omkostninger under dit PlayStation Plus-medlemskab. Der tilføjes nye spil hver kalendermåned.

Når du vælger et PlayStation Plus-spil, kan du vælge at starte download til din PlayStation®5-konsol eller PlayStation®5-konsol via en webbrowser eller PlayStation App. Besøg guiderne nedenfor for at få flere oplysninger.

1. På hjemmeskærmen for Spil skal du rulle til højre og vælge PlayStation Plus.

2. Rul til fanen Fordele, og vælgMånedlige spil.

3. Fremhæv spillet, og vælg Download.

1. På funktionsskærmen skal du rulle til højre og vælge PlayStation Plus.

2. Rul ned, og vælg Månedlige spil.

3. Fremhæv spillet, og vælg Tilføj til bibliotek > Download.

Hvis du har downloadet et spil eller tilføjet det til din downloadliste, inden spillet bliver fjernet fra månedlige PlayStation Plus-spil, kan du spille det, så længe du er medlem af PlayStation Plus. Hvis du vælger at annullere dit medlemskab, vil du ikke kunne få adgang til noget indhold, der er downloadet som en del af månedlige PlayStation Plus-spil, men du vil få adgang igen, hvis du abonnerer igen.

Sådan downloader du spil fra PlayStation Plus-samlingen (kun på PS5-konsoller)

PlayStation Plus-samlingen er et bibliotek med generationsdefinerende PS4-titler, der er tilgængelige på PS5-konsoller som en fordel for PlayStation Plus-abonnenter.

1. På hjemmeskærmen for Spil skal du rulle til højre og vælge PlayStation Plus.
  2. Rul til fanen Fordele, og vælg PlayStation Plus-samling.
  3. Fremhæv spillet, og vælg Download.

Du kan se den komplette liste over tilgængelige spil på siden for PlayStation Plus-samlingen nedenfor.

Sådan får du adgang til PlayStation Plus-kataloger

Med et PlayStation Plus Extra-medlemskab kan du få adgang til PlayStation Plus-spilkataloget.

Med et PlayStation Plus Premium-medlemskab kan du få adgang til spilkataloget og klassiker-kataloget.

Et PlayStation Plus Premium-medlemskab giver dig også mulighed for at streame mange spil fra PlayStation Plus-spilkataloget og klassiker-kataloget på PS5-konsoller, PS4-konsoller og PC.