Sådan bruger du Share Play på PS4-konsoller

Find ud af, hvordan du bruger Share Play til at dele din skærm, videregive styringen eller spille sammen med en ven på PlayStation®4-konsoller.

Sådan starter du Share Play på PS4-konsoller

Hvis du er PlayStation Plus-medlem, kan du starte Share Play fra et party.

1. Vælg Party fra funktionsskærmen.
    Start eller deltag i et party med den ven, du vil bruge Share Play med.
  2. Vælg Share Play på partyskærmen.
    En forbindelsestest starter.
  3. Vælg Share Play-gæsten.
  4. Vælg en af spilletilstandene.
    Share Play starter, når din ven deltager.
  • Du kan bruge Share Play med kun én gæst ad gangen.
  • Hvis værten og gæsten spiller et spil sammen, skal værten markere afkrydsningsfeltet for Tillad under Indstillinger > Forældrekontrol/Familieadministration > PS4-systembegrænsninger > Ny brugeroprettelse og gæste-log ind.
  • For at opnå den bedste ydelse anbefaler vi en hurtig forbindelse på mindst 2 Mbps for dig og din gæst.

Hvad er Share Play?

Med Share Play vises din spilskærm på en anden spillers skærm. I kan begge have fornøjelse af det samme spil, uanset hvem der ejer det.

• Når der er gået en time, siden en gæst sluttede sig til Share Play, afsluttes sessionen automatisk.
    Du kan se den resterende tid til Share Play på partyskærmen.

• Både du og gæsten skal være PlayStation Plus-medlemmer for at spille sammen.
  • Du kan bruge Share Play med kun én gæst ad gangen.
  • Share Play har nogle begrænsninger for værten og gæsten.
  • Du kan bruge Share Play med spillere ved hjælp af en PlayStation®5-konsol eller en PS4™ -konsol.

Share Play-tilstande på PS4-konsoller

• Når du starter Share Play, er du værten, og din ven, der deltager, er gæst.
  • Hvis du vil ændre Share Play-tilstanden, skal du gå til det pågældende party og vælge Share Play > Skift spilletilstand.

Del skærm
  • Din spilskærm vises på gæstens skærm.
  • Gæsten kan ikke betjene din skærm.
Gæsten spiller som dig
  • Din spilskærm vises på gæstens skærm, og gæsten spiller som dig.
  • Du skal være PlayStation Plus-medlem.
Spil med gæsten
  • Din spilskærm vises på gæstens skærm, og I spiller begge sammen, mens I får vist den samme skærm.
  • Selvom det spil, I spiller, ikke understøtter onlinespil med flere spillere, kan I stadig spille sammen ved hjælp af lokale spil med flere spillere.
  • Værten og den besøgende skal være PlayStation®Plus-medlemmer.

Begrænsninger for Share Play

Afhængigt af din konto og det spil, der spilles, er Share Play muligvis ikke tilgængeligt, eller nogle scener vises muligvis ikke for gæsten.

• Det er kun værten, der kan vinde trofæer i løbet af Share Play.
  • Remote Play og Udsendelse er ikke tilgængelige under Share Play på PS4-konsoller.
  • Hvis gæstens alder er lavere end spillets aldersvurdering i PlayStation Store, kan gæsten ikke få adgang til Share Play.
  • Hvis gæstens indstillinger for forældrekontrol begrænser Share Play, kan gæsten anmode om en undtagelse.
  • Hvis spillet ikke er tilgængeligt i gæstens land/område, kan gæsten ikke få adgang til Share Play.
  • Gæster kan ikke gemme skærmbilleder eller videoklip under Share Play.
  • Der vises et standbybillede på gæstens skærm, når værten ser en anden skærm end spillet.
  • Når værten har slået HDR til, kan farverne i videoen set af gæster være anderledes end farverne, der ses af værten.

Har du problemer?

• For at få den bedste oplevelse med Share Play anbefales upload- og download-hastigheder på 2 Mbps for både værten og gæsten.
  • Kontroller din internetforbindelse ved at gå til Indstillinger > Netværk og vælge Test internetforbindelse. Hvis du har problemer, kan du se trin til fejlfinding i guiden nedenfor.