Share Play på PlayStation®4-konsoller

Giv controlleren videre, og lad nogen prøve et af dine spil, eller spil spillet sammen, selv hvis I ikke er på den samme konsol.

Hvad er Share Play?

Share Play lader dig spille sammen med en ven, som hvis I var i samme rum. Du kan invitere en gæst til at se din skærm i op til 60 minutter pr. session. Hvis du sidder fast i et spil eller vil lade en gæst prøve et spil, lader Share Play dig overdrage din controller til en gæst, så vedkommende kan spille i stedet. Du kan også invitere din gæst til at spille en lokal multiplayer-session over internettet, også selvom spillet ikke understøtter online-multiplayer. Gæsten behøver ikke at eje spillet for at bruge Share Play.

Hvem kan bruge Share Play?

• For at starte Share Play skal du være PlayStation®Plus-medlem.
  • Du kan bruge Share Play med spillere ved hjælp af en PS5™-konsol eller en PS4™-konsol.

Vælg en Share Play-tilstand

Når du starter Share Play, er du værten, og den spiller, der deltager, er gæsten. Vælg en af to følgende spiltilstande:

Din spilskærm vises på gæstens skærm. Gæsten kan ikke betjene din skærm.

Din spilskærm vises på gæstens skærm, og gæsten spiller som vært. Værten skal være PlayStation®Plus-medlem.

Din spilskærm vises på gæstens skærm, og I spiller begge sammen, mens I får vist den samme skærm. Værten og den besøgende skal være PlayStation®Plus-medlemmer.

Start Share Play på en PS4-konsol

Vælg Share Play > Start på party-skærmen. Når en besøgende deltager i Share Play, deles din konsols skærm med den besøgende.

Hvis du vil deltage i Share Play som gæst, skal du vælge Share Play > Deltag i Share Play på party-skærmen.

• En Share Play-session varer en time og slutter automatisk en time efter, at gæsten har sluttet sig til.
  • Når du er vært, er det kun dig, der kan optjene trofæer under Share Play.
  • Kun din spilskærm og lyd deles. Andre skærme og skærme fra apps, der ikke er spil, vil ikke være synlige for gæsten. Afhængigt af spillet er Share Play muligvis ikke tilgængeligt, eller nogle scener vises muligvis ikke for gæsten.

Hvordan overdrager jeg min controller?

1. Vælg Share Play > Giv controller til gæst på party-skærmen.

2. Hvis du vil tage controlleren tilbage, skal du vælge Share Play > Tag controlleren tilbage fra party-skærmen.
    Selv efter du har taget controlleren, deles skærmen, indtil du stopper Share Play.

Hvordan starter jeg en lokal multiplayer-session med Share Play?

1. Vælg Share Play > Giv controller til gæst på party-skærmen.

2. Vælg Giv controller til gæst, og vælg Spil et spil sammen.
    Der er tilføjet en ekstra controller til spillet.

Hvis du har problemer, skal du gå til Indstillinger > Forældrekontrol/Familieadministration > PS4-systembegrænsninger  > Ny brugeroprettelse og gæste-log ind og derefter vælge Tillad.

Share Play - mindste forbindelseshastighed

For at få den bedste oplevelse med Share Play skal både du og din ven have en højhastighedsinternetforbindelse. Forholdene for hver spillers hjemmenetværk kan også påvirke internetforbindelsen. Der anbefales en forbindelseshastighed på mindst 2 Mbps. Kontrollér din uploadhastighed ved at kontakte din netværkstjenesteudbyder og få flere oplysninger.

Hvornår kan Share Play ikke bruges?

• Hvis det spil, du gerne vil dele, ikke er tilgængeligt PlayStation™Store i din gæsts land.
  •  Hvis forældrekontrol-indstillingen for det spil, du gerne vil dele, ikke svarer til gæstens forældrekontrol-indstilling.
  •  Hvis gæstens alder er lavere end spillets aldersvurdering i PlayStation Store.