Share Play på PlayStation®4 og hvordan det fungerer

Få mere at vide om Share Play, og hvordan du bruger det.

Trin for trin-guide til Share Play på PS4

Hvad er Share Play?

Share Play lader dig spille sammen med en ven, som hvis I var i samme rum. Du kan invitere en gæst til at se din skærm i op til 60 minutter pr. session. Hvis du sidder fast i et spil eller vil lade gæsten prøve et spil, lader Share Play dig overdrage din controller til en gæst, så vedkommende kan spille i stedet. Du kan også invitere din gæst til at spille en lokal multiplayer-session over internettet, også selvom spillet ikke understøtter online-multiplayer. Gæsten behøver ikke at eje spillet for at bruge Share Play.

Del skærm Overdrag min controller Overdrag en anden controller
Vært Alle PS Plus PS Plus
Gæst Alle Alle PS Plus

Hvordan starter man Share Play?

Sådan starter du Share Play:

1. Tryk på SHARE-knappen på din trådløse DUALSHOCK®4 -controller.
  2. Du skal blot vælge Start Share Play i Share-menuen og invitere en ven på den næste skærm.

Gæsten vil modtage en invitation og få mulighed for at deltage i sessionen. Når personen har accepteret, vil vedkommendes PlayStation 4-system tilslutte til dit via internettet, og Share Play-sessionen vil starte automatisk.

Når forbindelsen er etableret, vil en timer på 60 minutter gå i gang med at tælle ned, hvorefter du skal genstarte sessionen.

Hver Share Play-session er begrænset til 60 minutter, men du kan genstarte din session med den samme ven og fra det samme punkt i spillet, så snart 60 minutters-timeren er udløbet – og du kan gøre det så mange gange, som du vil. Gæsten kan nu se værtens gameplay.

For at få den bedste oplevelse med Share Play skal både du og din ven have en hurtig internetforbindelse. Forholdene for hver spillers hjemmenetværk kan også påvirke internetforbindelsen. En forbindelseshastighed på mindst 2 Mbps anbefales. Kontroller din uploadhastighed ved at tage kontakt til din netværkstjenesteudbyder.

1. Tryk på SHARE-knappen > "Gå til Party for Share Play"
  2. Vælg indstillingen "Giv controller til gæst".
  3. På den næste skærm kan du vælge "Lad gæsten spille som dig". Dette overdrager controlleren, og gæsten kan nu spille spillet, mens du ser på.
  4. Du kan overtage kontrollen igen når som helst ved at trykke på SHARE-knappen, gå til Share Play-menuen og vælge "Tag controller tilbage".
  1. Gå til Share-menuen ved at trykke på SHARE-knappen, og vælge "Gå til  Party for Share Play".
  2. Vælg "Giv controller til gæst", og vælg "Spil et spil sammen".
  3. Der er nu tilføjet en ekstra controller til spillet.

I kan spille et spil sammen eller mod hinanden. Afhængigt af spillet kan det blive nødvendigt at vælge styring i spilmenuen, ganske som hvis I spillede mod hinanden med to controllere.

Hvad er begrænsningerne for Share Play?

• Værten og gæsten skal være venner på PlayStation™Network.
  • Værten og gæsten skal være online.
  • Antallet af spillere, der kan bruge Share Play, er 2.
  • Maksimal længde for én Share Play-session er 60 minutter. Når sessionen slutter, kan du genstarte Share Play med det samme.
  • Kun værten modtager trophies.
  • Spillet vil kun blive gemt på værtens PS4.
  • Hvis det spil, du gerne vil dele, ikke er tilgængeligt i PlayStation™Store i din gæsts land.
  • Hvis forældrekontrol-indstillingen for det spil, du gerne vil dele, ikke svarer til gæstens forældrekontrol-indstilling.
  • Hvis gæstens alder er lavere end spillets aldersvurdering i PlayStation Store.
  • Tyske kontoejere kan kun bruge Share Play sammen med andre tyske kontoejere.
  • Gæsten skal angive et tysk ID-nummer for at deltage i værtens Share Play-session, hvis spillets aldersvurdering er 16 år eller derover.

Share Play på PS4 Pro

Hvis du ønsker at bruge 1080p (30 fps) til Share Play, skal din bredbåndsforbindelse være på mindst 15 Mbps, uanset om du sender eller modtager.

Udsendelse

Du kan bruge din PS4 Pro til at sende Share Play i op til 1080p (30 fps) afhængigt af den tilgængelige båndbredde. Dette er begrænset til 720p på standard PS4-systemer.

Modtagelse

Du kan modtage Share Play-udsendelser på en PS4 Pro eller et standard PS4-system i op til 1080p (30 fps) afhængigt af den tilgængelige båndbredde.