Opret og deltag i et party på PlayStation®4

Deltagelse i et PlayStation™Network-party tillader dig at kommunikere med gruppemedlemmer via voice chat og tekstbeskeder.

Parties på PlayStation 4

Deltag i et party for at voice chatte med dine venner og andre spillere, mens du bruger et spil eller en anden applikation. Parties har en maksimal spillerbegrænsning på 16 spillere.

Grupper på PlayStation 4

Grupper er en samling af spillere, som du kan sende beskeder til eller invitere til et party. En gruppe er privat og kun efter invitation.

Hvordan opretter jeg et nyt party på PS4?

1. Fra PS4-hjemmeskærmen skal du trykke opad for at finde funktionsskærmen >  Party > Start party.

2. Vælg Opret gruppe , eller vælg en eksisterende gruppe på rullelisten for at deltage.

3. Vælg dit gruppenavn, vælg indstillinger for personlige oplysninger, og Tilføj spillere for at invitere venner til at deltage i dit party.

Når en ny gruppe er blevet oprettet, bliver den gemt, selv efter at din spilsession er afsluttet. Start et nyt party med de samme medlemmer ved at vælge din tidligere oprettede gruppe.

Hvordan deltager jeg i et eksisterende party på PS4?

1. Fra PS4-hjemmeskærmen skal du trykke opad for at finde funktionsskærmen og vælge Party.

2. Du får vist en liste over de partyer, som du kan deltage i. Du kan også Tilpasse genvejsmenuen og lave en genvej til dit Party .

Hvis du modtager en invitation fra en ven, skal du trykke på PS-knappen på din trådløse DUALSHOCK 4-controller for at deltage i deres party. For at se de nyeste invitationer skal du vælge Meddelelser fra funktionsskærmen.

Fjern en spiller fra en gruppe på PS4

Hvis du har oprettet gruppen, kan du fjerne spillere. Fremhæv en spiller på spillerlisten, tryk på OPTIONS-knappen, og vælg herefter Spark ud af gruppen.

Slå mikrofonen fra

Mens du er i et party, skal du trykke på OPTIONS på din trådløse DualShock 4-controller for at gå ind i genvejsmenuen og vælge Slå mikrofon fra.

Hvad er partyindstillingerne på PS4?

For at få adgang til partyindstillingen skal du vælge  Party i funktionsmenuen og finde partyindstillinger øverst på skærmen.