Sådan sætter du Spotify op på PlayStation®

Find ud af, hvilke PlayStation-konsoller der er kompatible med Spotify, hvordan du sætter Spotify op på din konsol, og hvordan du fjerner din Spotify-konto fra PlayStation™Network.

Efter 31/03/20 kan PlayStation Music-abonnementer (Spotify) ikke købes eller fornys via PlayStation Store. Hvis du fortsat vil have Spotify Premium på PlayStation, skal du abonnere på tjenesten igen direkte via Spotify. Derefter skal du tilknytte din konto ved at følge trinene nedenfor.

Download Spotify-appen, og tilknyt konti

PS5: Download Spotify

1. Vælg Alle apps i Medier.
  2. Vælg Spotify > Download
  3. Vælg Opret en konto eller Log på, og indtast dine oplysninger.
  4. Vælg Tilknyt konti.
  1. Gå til PlayStation Store, og søg efter Spotify for at finde og downloade appen.
  2. Vælg Opret en konto eller Log på, og indtast dine oplysninger.
  3. Vælg Tilknyt konti.

Hvilke PlayStation-konsoller er kompatible med Spotify?

PlayStation®5

PlayStation®4

PlayStation®3

Kan jeg lytte til Spotify, mens jeg spiller PlayStation?

Du kan lytte til musik, mens du spiller kompatible PS5- og PS4-spil. Denne funktion er ikke tilgængelig på PS3.

PS5: Lyt til Spotify

1. Mens du er i spillet, skal du trykke på PS-knappen for at gå til kontrolcenter og vælge Musik
  2. Vælg en sang eller podcast, du vil afspille. Dit valg starter automatisk afspilning. Den sang, der afspilles, vises som et kort i kontrolcenter
  3. Tryk på PS-knappen for at vende tilbage til spillet.

(Ikke tilgængelig for PlayStation Now eller Remote Play)

1. Hold PS-knappen nede på din controller for at åbne genvejsmenuen.
  2. Vælg Musik > Spotify
  3. Her kan du springe i sange, afspille/sætte på pause, eller justere lydstyrken.

I hvilke lande er Spotify tilgængelig på PlayStation?

Besøg regionssiden for PlayStation Spotify for at få vist en komplet liste over lande, hvor tjenesten er tilgængelig. Tilgængelige kunstnere og numre kan variere alt efter din placering.

Hvordan fjerner jeg tilknytningen mellem Spotify og PlayStation Network?

Åbn Spotify -appen, og vælg din konto øverst til højre på skærmen. Vælg Log af. Din Spotify-konto er ikke længere knyttet til PlayStation Network.