Stream musik og podcasts på PS5-konsoller

Sådan streamer du musik og podcasts på PS5-konsoller

Find ud af, hvordan du lytter til din yndlingsmusik og podcasts på din PlayStation®5-konsol.

Spotify og Apple Music er kun tilgængelige i visse lande og områder. Du kan få flere oplysninger om tjenester og konti på webstedet for Spotify eller Apple Music.

Sådan downloader du apps til musikstreaming på PS5™-konsoller

1. Vælg Alle apps i Medier.
  2. Vælg Spotify eller Apple Music
  3. Vælg Download
  4. Følg vejledningen på skærmen for at logge på din konto til Spotify eller Apple Music eller for at oprette en ny konto.
    Apps tilknyttes din PS5-konsol.

Sådan streamer du musik og podcasts på PS5-konsoller

1. Tryk på PS-knappen for at åbne kontrolcenteret, og vælg Musik.
  2. Vælg en sang, et album, en playliste eller en podcast, og vælg derefter Afspil for at afspille.
    Den musik eller podcast, der afspilles, vises som et kort i kontrolcenteret. Du kan bruge afspilningsfunktioner som f.eks. afbryd midlertidigt, hurtig fremad og hurtig tilbage.
  • Du kan skifte mellem musikstreamingtjenester ved at vælge Musikkilder.
  • Brug din trådløse controller eller den dedikerede universelle fjernbetjening (CFI-ZMR-serien, sælges separat) til at styre afspilningsfunktionerne. Knaptildelinger for afspilning for din trådløse controller vises på kortet for det medie, der afspilles.
  • Oplev forbedret lyd til din musik og podcasts ved at tilpasse indstillingerne for din lydudgangsenhed, vælge dit foretrukne lydstyrkeniveau og meget mere.

Sådan streamer du musik og podcasts, mens du spiller på en PS5-konsol

1. Tryk på PS-knappen for at åbne kontrolcenteret, og vælg Musik.
    Din senest afspillede musik og podcasts vises.
  2. Vælg den musik eller podcast, du vil afspille.
    Dit valg bliver afspillet.
  • Den sang eller podcast, der afspilles, vises som et kort i kontrolcenteret. Vælg kortet for at sætte afspilningen på pause og få adgang til andre afspilningsknapper. Tryk på PS-knappen for at vende tilbage til spillet.
  • Vælg kortet Spiller nu fra kontrolcenteret, og tryk på den firkantede knap på din controller for at sætte afspilningen på pause og starte den.
  • Mens du er i et spil eller en app, kan du trykke på PS-knappen to gange for at vende tilbage til det seneste kort uden at gå gennem kontrolcenteret.