Administrer meddelelser på PS5-konsoller

Sådan administrerer du meddelelser på PS5-konsoller

Find ud af, hvordan du viser meddelelser, og hvordan du deaktiverer eller sletter meddelelser på din PlayStation®5-konsol.

Hvad er meddelelser på en PS5™-konsol?

Meddelelser hjælper dig med at holde dig informeret – når du modtager en invitation eller en venneanmodning, når et købt spil er klar til at spille, og når add-ons kommer på udsalg og meget mere.

Sådan ser du en meddelelse på PS5-konsoller

Når der vises et pop op-vindue med et ikon for PS-knappen på skærmen, skal du trykke på PS-knappen for at udvide meddelelsen på skærmen. Sådan ser du en meddelelse, når den er modtaget:

1. Tryk på PS-knappen på din controller for at gå til kontrolcenteret, og vælg Meddelelser
  2. Vælg en meddelelse for at åbne den.

Sådan aktiverer du Forstyr ikke for meddelelser på en PS5-konsol

Hvis du midlertidigt vil deaktivere alle meddelelser, skal du gå til kontrolcenteret og vælge Meddelelser og derefter aktivere Forstyr ikke

Pop op-vinduer for meddelelser vises ikke på skærmen, før du logger af eller genstarter din PS5-konsol, eller indtil du deaktiverer Forstyr ikke.

Sådan sletter du meddelelser på PS5-konsoller

1. Tryk på PS-knappen på din controller for at gå til kontrolcenteret, og vælg Meddelelser
  2. Marker en meddelelse, du vil slette.
  3. Tryk på indstillingsknappen, og vælg Slet meddelelse. Eller vælg Slet alle meddelelser for at rydde listen over alle meddelelser.

Du kan også fremhæve meddelelser og derefter trykke på firkant-knappen for hurtigt at slette dem én ad gangen.

Sådan ændrer du indstillinger for meddelelser på PS5-konsoller

Du kan ændre indstillinger for meddelelser ved at gå til hjemmeskærmen og vælge Indstillinger > Meddelelser

Tillad pop op-meddelelser
Slå til for at se pop op-meddelelser for meddelelser på skærmen.

Vis eksempel
Aktiver for at få vist en forhåndsvisning af de meddelelser, du modtager.

Afspil lyd
Slå til for at høre en lyd, når du modtager en meddelelse.

Vis tidspunkt
Skift, hvor længe du ser et pop op-vindue, før det forsvinder.

Administrer pop op-meddelelser
Vælg, hvilke pop op-vinduer du vil se, og hvornår du vil se dem. For hver meddelelsestype nedenfor skal du vælge at få pop op-vinduer til at slukke automatisk, mens du spiller spil, ser videoer, under udsendelser eller en kombination af de tre:

Når venner kommer online
Vil du have besked, når bestemte venner kommer online, så I kan begynde at spille sammen hurtigere? Vælg dem her.

Fra spil
Vil du holde dig opdateret med information fra de spil, du spiller? Vælg dem her.

Spilinvitationer
Se, når du bliver inviteret til at deltage i andre spilleres spil.

Trophies
Se, når du opnår trophies.

Udfordringer
Se, når du modtager udfordringer til at spille.

Venneanmodninger
Se, når du modtager venneanmodninger.

Meddelelser
Se, når du modtager meddelelser.

Voice chat
Se, når dine venner starter en voice chat med dig.

Anerkendelser
Se, når du modtager anerkendelser fra andre spillere.

Ændring af sang
Se oplysninger, når sange begynder at spille.

Downloads og kopier
Se status på dine downloads og kopier.

Uploads
Se status på dine uploads.

Opdateringer til ønskeseddel
Se, når der er opdateringer til elementer på din ønskeseddel.

Fra PlayStation
Se, når du modtager nyheder og opdateringer fra PlayStation.

Abonnementer
Se opdateringer fra abonnementstjenester som f.eks. PlayStation Plus.