Opret et party, og deltag i voice chat på PlayStation®5-konsoller

Opret et party, og deltag i voice chat på PlayStation®5-konsoller

Find ud af, hvordan du opretter og deltager i et party, voice chat med party-medlemmer og se, hvilket indhold du kan dele i et party på PS5™-konsoller.

Opret et party på PS5-konsoller

Vil du have et rum, hvor du kan tale med flere spillere? Opret et party, og inviter dine venner til at chatte.

1. Tryk på PS-knappen for at gå til kontrolcenter, og vælg Game Base
  2. Tryk på den firkantede knap, og vælg Opret party
  3. Vælg de spillere, der skal være med i et party.
    Hvis du vælger spillere, som du allerede er i party med, vises disse parties. Vælg Opret et nyt partyfor at oprette et nyt party med disse spillere.
  4. Send en besked for at få samtalen i gang.

Fjern en spiller fra et party på PS5-konsoller

Hvis du har oprettet et party, kan du fjerne spillere.

• Fremhæv en spiller på medlemslisten, tryk på indstillingsknappen, og vælg herefter Spark ud.

Deltag i party på PS5-konsoller

1. Tryk på PS-knappen for at få vist kontrolcenter, og vælg Game Base
  2. Vælg party på listen over dine seneste parties. Hvis du ikke kan se den der, skal du vælge Vis alle parties.

Hvis du vil sende tekstmeddelelser, optagelser og andre typer meddelelser til et party, skal du åbne den i fuld skærm.

1. Tryk på PS-knappen for at gå til kontrolcenter, og vælg Game Base.
  2. Vælg Vis alle parties, og vælg party.

(A) Chathistorik
Se beskeder, optagelser, invitationer til spil og meget mere, som spillere i dit party har sendt.

(B) Party-funktioner

Stemmechat
Start eller deltag i en voice chat, hvor du kan dele din skærm og bruge Share Play. Hvis du allerede er i en voice chat i dette party, kan du få adgang til dens kort herfra.

Inviter til spil
Inviter alle party-medlemmer til dit aktuelle spil, eller start et nyt spil.

Tilføj spillere
Tilføj spillere til party.

... Mere

Delte medier
Vis alle skærmbilleder og videoklip, der er sendt af medlemmer i et party.

Tilføj til favoritter
Tilføj party til dine favoritter. Dine favorit-parties vises først i Game Base.

Party-indstillinger
Du kan ændre partynavn og -billede. Denne mulighed er ikke tilgængelig for parties med kun to medlemmer.

Anmeld
Hvis du ser et stødende partynavn, kan du indsende en anmeldelse.

Konfigurer indstillinger for personlige oplysninger
Denne indstilling er ikke tilgængelig for parties med kun to medlemmer.

Forlad
Hvis du forlader et party, kan du ikke længere se dens meddelelser.

(C) Medlemsliste
Party-medlemmer er opført i rækkefølge efter online-tilgængelighed. Vælg et medlem for at få vist vedkommendes profil

Start eller deltag i party-voice chat på PS5-konsoller

Hvis en person i dit party starter en voice chat, vises der en meddelelse i øverste højre hjørne af skærmen. For at deltage skal du trykke på PS-knappen og derefter vælge Deltag.

Du kan også dele dine spil med medlemmer af dine parties via Del skærm og Share Play.

1. Gå til kontrolcenteret, og vælg Game Base.
  2. Vælg det party eller den online-ven, du vil tale med i voice chatten.
  3. Vælg Voice Chat
  4. Vælg Deltag.
    Voice chat starter. Du kan administrere chatten fra kortet i kontrolcenteret. Hvis du deltager i et party, kan enhver spiller i dette party deltage i chatten. Du kan også invitere spillere til dit party og dens voice chat.
  1. Gå til kontrolcenteret, og vælg Game Base.
  2. Find et party med en aktiv voice chat, du vil deltage i.
    Du kan se, om et party har en voice chat i gang, når du ser Voice Chat ved siden af partynavnet.
  3. Vælg party, og vælg derefter Voice Chat
  4. Vælg Deltag.
    Du deltager nu i chatten. Du kan administrere chatten fra kortet i kontrolcenteret. Medlemmerne af chatten får besked om, at du deltager.

Tryk på PS-knappen, og vælg voice chat-kortet fra kontrolcenteret for at administrere din igangværende voice chat:

(A) Type af voice chat
Se, hvilken type voice chat du bruger i øjeblikket. Voice chat, der er startet i Game Base, kaldes party-voice chat. En voice chat i spillet kaldes spil-voice chat.

(B) Skift mellem party- og spil-voice chat
Du kan gennemse de igangværende voice chats, som du er en del af. Vælg en chat, og vælg Skift for at begynde at chatte.

(C) Funktioner til voice chat for parties

Start Del skærm
Del din spilskærm med medlemmer i voice chatten. Du kan også starte Share Play for at lade en anden spiller prøve det spil, du spiller, eller for at hjælpe dig.

Inviter til spil
Inviter medlemmer i party-voice chatten til dit igangværende spil, eller start et nyt sammen.

Voice chattens lydstyrke
Juster lyden mellem voice chat og anden lyd på din konsol.

Forlad voice chat
Du kan forlade den aktuelle party-voice chat, som du er en del af.

... Mere

Tilføj spillere
Du tilføjer ikke kun spillere til voice chatten, de vil også blive føjet til dit party. Det maksimale antal spillere, der kan være i en party-voice chat, er 16.

Slå lyden fra på voice chat

Indstillinger
Juster mikrofonniveauet, eller lad din stemme blive brugt i andre spilleres udsendelser og videoklip.

Chattransskription
Du kan få andre spilleres tale transskriberet til tekst for at hjælpe dig med at holde dig opdateret på, hvad der foregår i chatten. Du kan også ændre teksten til tale for at svare.

Rapporter
Hvis du har et problem et party eller et partymedlem, kan du indsende en rapport.

Vis party
Se detaljer om dit party i Game Base.

(D) Medlemsliste
Vælg et medlem for at slå lyden fra, få vist vedkommendes profil eller udføre andre handlinger.

Når du opretter et party og deltager i voice chat på PlayStation®5-konsoller:

• Share Play understøttes i øjeblikket kun mellem brugere på samme platform.
  • PS5-brugere kan spille både PS4-spil og PS5-spil sammen via Share Play.
  • PS4-brugere kan fortsætte med at nyde PS4-spil sammen via Share Play.