Sådan sender du meddelelser på PS5-konsoller

Find ud af, hvordan du sender meddelelser til spillere og grupper på PlayStation®5-konsoller.

Sådan sender du meddelelser til en ven på PS5-konsoller

1. Tryk på PS-knappen for at gå til kontrolcenter, og vælg Game Base.
  2. Gå til fanen Venner, og vælg den ven, du vil sende en meddelelse til.
    Du kan også vælge Ny meddelelse og søge efter en spiller.
  3. Vælg Meddelelser.
    Der vises et vindue.
  4. Send en besked for at få samtalen i gang.
    Indtast din egen tekst, eller vælg Meddelelsesmuligheder for at sende en hurtig meddelelse (standardmeddelelse), stemmemeddelelse, skærmbillede, videoklip eller klistermærke.
  1. Gå til kontrolcenteret, og vælg Game Base.
  2. Gå til fanen Meddelelser, og vælg Ny meddelelse.
  3. Vælg de spillere, du gerne vil have i din gruppe, og vælg derefter OK.
    Hvis du vælger spillere, som du allerede er i gruppe med, vises disse grupper. Vælg Opret en ny gruppe for at oprette en ny gruppe med disse spillere.
  4. Send en meddelelse for at få samtalen i gang.
  • Hvis du vil sende en meddelelse til en spiller, der ikke er din ven, skal du gå til fanen Meddelelser i trin 2 og vælge Ny meddelelse. Søg efter en spiller, eller vælg en spiller fra en af listerne.
  • Du kan også bruge PlayStation App på din mobilenhed til at sende meddelelser til spillere.
  • Du kan reagere på indgående meddelelser uden at skulle forlade dit spil. Når du modtager en meddelelse, skal du trykke på PS-knappen og vælge Besvar.

Sådan interagerer du med din gruppe

Vil du tale i realtid? Start en voice chat i et party, og inviter dine gruppemedlemmer. Når du er klar til at spille, kan du invitere din gruppe til dit spil eller starte et nyt.

Hvis du endnu ikke er i en gruppe, kan du prøve at sende en meddelelse til en spiller. Når den første meddelelse er sendt, oprettes en gruppe mellem dig og spilleren.

Få adgang til en gruppe ved at gå til kontrolcenteret og vælge Game Base. Gå til fanen Meddelelser, og vælg gruppen på listen.

Hvis du ikke kan se den gruppe, du leder efter, skal du vælge Vis alle meddelelser. Game Base åbnes i fuld skærm på fanen Meddelelser, hvor du kan vælge en gruppe.