Sådan bruger du Del skærm på PS5-konsoller

Brug Del skærm til at lade andre spillere i et party se dit gameplay i realtid, som om I alle befinder jer i samme rum.

Sådan starter du Del skærm fra et party på en PS5-konsol

1. Deltag i eller start et party med venner, du gerne vil dele din skærm med.
  2. På kortet for voice chat skal du vælge ikonet Del skærm og derefter vælge Start Del skærm.
  1. Tryk på oprettelsesknappen for at åbne oprettelsesmenuen.
  2. Vælg Del skærm

Afhængigt af din situation kan du gøre ét af følgende:

• Hvis du allerede er i en voice chat i et party, skal du vælge Start Del skærm
  • Hvis du ikke deltager i en voice chat i et party, kan du oprette et party og lade dine venner og venner af party-medlemmer deltage. Angiv indstillingerne for det åbne party, og vælg derefter Start Del skærm

En meddelelse giver dig og de andre spillere i det pågældende party besked om, at Del skærm er startet.

1. Gå til din vens profil, og vælg ikonet Del skærm.
  2. Vælg Start Del skærm for at invitere din ven til at se dig spille.
  • En meddelelse giver dig og dine venner i det pågældende party besked om, at Del skærm er startet.
  • Kun din spilskærm og lyd deles. Andre skærme og skærme fra apps, der ikke er spil, vil ikke være synlige for dine seere. Afhængigt af spillet vises nogle scener muligvis ikke for dine seere.
  • Hvis du vil dele din skærm med en spiller, der bruger en PlayStation®4-konsol, kan du gøre det ved hjælp af Share Play.

Sådan tillader du seer-interaktioner under Del skærm på PS5-konsoller

Lad spillere, der ser din skærm, interagere med dit gameplay. Både du og andre seere kan se interaktionerne i realtid.

1. Gå til kontrolcenteret, og vælg voice chat i party-kortet.
  2. Vælg ikonet Del skærm, og aktivér derefter Seer-interaktioner.
    Du kan ændre, hvor reaktionerne skal vises på skærmen, ved at vælge Reaktionsposition.

Seerne kan:

• Bruge en markør til at pinge et område eller tegne på din skærm.
  • Sende reaktioner.

Du kan slå interaktioner til eller fra og ændre reaktionspositioner både før og under Del skærm.

Sådan ser du en anden spillers skærm på din PS5-konsol

Du modtager en meddelelse, når en spiller i dit party starter Del skærm.

1. Tryk på PS-knappen på din controller for at gå til kontrolcenteret, og vælg Meddelelser.
  2. Åbn Del skærm-meddelelsen for at begynde at se med.
  • Kortet Del skærm vises i kontrolcenteret, når en person i dit party starter Del skærm.
  • Når en spiller i et party, hvor deltagelse er mulig, deler sin skærm, vises ikonet ON AIR på partyet. Gå til kontrolcenteret, og vælg Game Base for at finde disse parties. Gå til fanen Parties, og se under Deltagelse mulig. Find et party med ON AIR-ikonet ved siden af. Deltag i det pågældende party for at begynde at se deres skærm.

Sådan interagerer du med en anden spillers skærm på din PS5-konsol

Hvis spilleren, der deler sin skærm, aktiverer seer-interaktioner, kan du interagere med spillerens skærm og lave reaktioner, så alle, der ser den, kan se dem.

1. For at begynde at interagere skal du gå til kontrolcenteret og vælge kortet Del skærm.
  2. Vælg videoafspilleren.
    Spillerens gameplay vises i fuld skærm.

Du kan derefter interagere med spillerens skærm ved at:

• Flytte markøren
    Brug den venstre pind til at flytte markøren på skærmen. Hvis du vil pinge et område på skærmen, skal du trykke på krydsknappen. Hvis du vil tegne på skærmen, skal du trykke på krydsknappen og holde den nede og derefter flytte markøren.
  • Send en reaktion
    Tryk på R2-knappen, og hold den nede, og tryk derefter på en af handlingsknapperne, som hver især svarer til en reaktion. Slip R2-knappen for at sende reaktionen. Du kan sende større reaktioner ved at trykke flere gange på en af handlingsknapperne, før du slipper R2-knappen.

Sådan anmoder du om at se en anden spillers skærm på din PS5-konsol

1. Gå til voice chat-kortet i kontrolcenteret, og vælg en spiller.
  2. Vælg Anmod om Del skærm.
    Du får besked, når de begynder at dele deres skærm.

Du kan også se din vens gameplay i PlayStation App.