Opdater PS5™- og PS4™-systemsoftware ved hjælp af fejlsikret tilstand

Opdater PS5™- og PS4™-systemsoftware ved hjælp af fejlsikret tilstand

Hvis PlayStation-systemet har været offline fra PlayStation™Network (PSN) i lang tid, eller en systemsoftwareopdatering er mislykkedes, skal du muligvis opdatere PlayStation-firmwaren manuelt.

Forbindelsesproblemer under en opdatering eller forældede versioner af systemsoftware kan kræve en manuel opdatering, før din konsol kan starte.

Download systemsoftwareopdatering til konsollen

Hvis du kan få adgang til hjemmeskærmen, men systemsoftwareopdateringen mislykkedes, skal du tilslutte PlayStation-konsollen til din router vha. et LAN-kabel og følge nedenstående trin:

1. Gå til Indstillinger > System > Systemsoftware > Systemsoftwareopdatering.

2. Vælg Opdater systemsoftware.

1. Gå til Meddelelser, og slet eksisterende opdateringsfiler ved at trykke på indstillingsknappen > Slet

2. Vælg Indstillinger > Systemsoftwareopdatering.

Hvis du er tilsluttet til PlayStation™Network, men ikke kan åbne hjemmeskærmen, kan du starte konsollen i Fejlsikret tilstand og vælge mulighed 3 i fejlsikret tilstand: Opdater systemsoftwaren Hvis disse trin mislykkes, skal du følge instruktionerne nedenfor.

Opdater systemsoftwaren manuelt ved hjælp af et USB-drev

Krav til manuel opdatering

• Trådløs DualSense-controller (PS5) eller trådløs DUALSHOCK 4-controller (PS5/PS4) og et USB-kabel

• Pc eller Mac-computer tilsluttet til internettet

• FAT 32 USB-lagerenhed, f.eks. et USB-flashdrev – der skal være cirka 460 MB ledig plads

1. Brug en pc eller Mac til at oprette en mappe med navnet "PS5" på et USB-drev, der er formateret som FAT32. Inde i den mappe skal du oprette en ny mappe med navnet "UPDATE".

2. Gå til PS5-siden for systemsoftwareopdatering, og vælg afsnittet "Opdater systemsoftware". Download opdateringsfilen, og gem den i mappen "UPDATE". Gem filen som "PS5UPDATE.PUP".

3. Sæt USB-drevet, der indeholder filen, i din PS5-konsol.

4. Start PS5-konsollen i fejlsikret tilstand: Tryk og hold nede på tænd/sluk-knappen, og giv slip efter det andet bip.

5. Vælg mulighed 3 i fejlsikret tilstand: Opdater systemsoftware.

6. Vælg Opdater fra USB-lagerenhed > OK.

Hvis PS5-konsollen ikke genkender opdateringsfilen, skal du kontrollere, om navnene på mapperne og filerne er korrekte. Indtast mappenavnene og filnavnet med store bogstaver.

1. Brug en pc eller Mac, og opret en mappe på USB-enheden med navnet "PS4". Inde i den mappe skal du oprette en ny mappe med navnet "UPDATE".
  2. Gå til Ps4-siden for systemsoftwareopdatering,  og vælg afsnittet "Opdater systemsoftware". Download opdateringsfilen, og gem den i mappen "UPDATE". Gem filen som "PS4UPDATE.PUP".
  3. Slut USB-drevet med systemopdateringsfilen til PS4-konsollen.
  4. Hvis du får fejlen: "SU-41350-3", blev PUP-filen omdøbt af computeren på grund af flere downloads af den samme fil. Kontroller downloadplaceringen på din pc eller Mac, slet eventuelle tidligere versioner. Kontroller, at den aktuelle fil har navnet: PS4UPDATE.PUP
  5. Start PS4-systemet i fejlsikret tilstand: Tryk og hold nede på power-knappen, og giv slip efter det andet bip.
  6. Vælg mulighed 3 i fejlsikret tilstand: Opdater systemsoftwaren.
  7. Vælg Opdater fra USB-lagerenhed > OK.

Min manuelle opdatering af PlayStation-systemsoftwaren mislykkedes. Hvad skal jeg gøre?

Hvis din konsol ikke genkender opdateringsfilen, skal du kontrollere, at USB-enheden er i FAT32-format, og at mappe- og filnavnene er korrekte. Indtast mappe- og filnavnene med enkelt-byte-tegn, og brug store bogstaver.

Hvis denne proces mislykkes, skal du muligvis geninstallere systemsoftwaren. Denne proces er det samme som en fabriksnulstilling, og den returnerer konsollen til dens oprindelige tilstand – hvis det er muligt, bør du sikkerhedskopiere dine systemdata ved hjælp af vejledningen nedenfor.