Kan ikke starte i fejlsikret tilstand

Sådan foretager du fejlfinding af en konsol, der ikke starter i fejlsikret tilstand

Lær, hvordan du løser problemer, når du forsøger at få adgang til fejlsikret tilstand på din PlayStation®5-konsol eller PlayStation®4-konsol.

Hvis du har problemer med at tænde din PS4™- eller PS5™-konsol, eller du oplever, at konsollen ikke vil gå i fejlsikret tilstand, er der et par ting, du kan prøve.

Hvordan starter jeg min konsol i fejlsikret tilstand?

1. Sluk for konsollen ved at holde tænd/sluk-knappen inde i tre sekunder. Strømindikatoren blinker et par gange, inden systemet slukkes.
  2. Når konsollen er slukket, skal du igen trykke på tænd/sluk-knappen og holde den inde. Slip den, når du har hørt to bip – ét, når du begynder at trykke, og ét syv sekunder senere.
  3. Tilslut controlleren med USB-kablet, og tryk på PS-knappen på controlleren.

Er der et problem med et USB-, HDMI- eller strømkabel?

Prøv at bruge forskellige USB-/HDMI-/strømkabler. Det er også en god ide at teste kablerne på et andet system såsom en Blu-ray-afspiller. Ved at teste de enkelte kabler og porte kan du identificere, hvor problemet opstår.

Sluk og tænd for konsollen

Hvis alle kablerne fungerer korrekt, kan du prøve at slukke og tænde konsollen.

1. Sluk konsollen helt ved at holde tænd/sluk-knappen nede.

2. Vent, indtil strømindikatoren holder op med at blinke, og fjern derefter strømkablet, og lad konsollen være i 20 minutter.

3. Tilslut igen, og forsøg at starte fejlsikret tilstand.

Har du stadig problemer?

Hvis du stadig ikke kan få adgang til fejlsikret tilstand, kan du besøge diagnosticeringsværktøjet PlayStation-værkstedet for at få yderligere trin og arrangere en reparation.