Kan ikke starte PlayStation®4- eller PlayStation®5-konsollen i fejlsikret tilstand

Kan ikke starte PlayStation®4- eller PlayStation®5-konsollen i fejlsikret tilstand

Find ud af, hvordan du løser problemer, når du forsøger at få adgang til fejlsikret tilstand på din PS5™- eller PS4™-konsol, og find links til diagnosticeringsværktøjer og oplysninger om fejlsikret tilstand.

Hvis du har problemer med at tænde PS4- eller PS5-konsollen, eller du oplever, at systemet ikke vil gå i fejlsikret tilstand, er der et par fejlfindingstrin, du kan prøve.

Hvordan starter jeg PS5- eller PS4-konsollen i fejlsikret tilstand?

1. Sluk for systemet ved at trykke på tænd/sluk-knappen på frontpanelet. Strømindikatoren blinker nogle gange, inden systemet slukkes.

2. Når systemet er slukket, skal du trykke på tænd/sluk-knappen og holde den inde. Slip den, når du har hørt to bip: Ét, når du begynder et trykke, og ét syv sekunder senere.

3. Tilslut controlleren med USB-kablet, og tryk på PS-knappen på controlleren.

Fungerer USB-, HDMI- og strømkablerne korrekt?

USB-, HDMI- eller strømkablet er muligvis defekt. Prøv forskellige USB-/HDMI-/strømkabler tilsluttet til forskellige HDMI-porte og stikkontakter. Det er også en god ide at teste kablerne på et andet system såsom en Blu-ray-afspiller. Ved at teste de enkelte kabler og porte kan du identificere, hvor problemet opstår.

Sluk og tænd for PlayStation-konsollen

Hvis alle kablerne fungerer korrekt, kan du prøve at slukke og tænde systemet for at løse problemet:

1. Sluk PlayStation-systemet helt ved at holde tænd/sluk-knappen nede.

2. Vent, indtil strømindikatoren holder op med at blinke, og fjern derefter strømkablet, og lad systemet være i 20 minutter.

3. Tilslut igen, og forsøg at starte fejlsikret tilstand.

Diagnosticeringsværktøjet Fix & Replace

Hvis du stadig ikke kan få adgang til fejlsikret tilstand ved hjælp af de angivne trin, kan du besøge diagnosticeringsværktøjet Fix & Replace for at få yderligere trin og arrangere en reparation.