Konfigurer din nye PlayStation®4-konsol

Find ud af, hvordan du konfigurerer din PS4™ for første gang, opdaterer systemsoftwaren og opretter forbindelse til PlayStation™Network.

Tilslut PS4-konsollen til et TV

1. Indsæt den ene ende af HDMI-kablet i HDMI OUT-porten på bagsiden af PlayStation 4.
  2. Indsæt den anden ende af HDMI-kablet i HDMI-indgangen på din skærmenhed.
  3. Sæt strømkablet i AC IN-stikket på bagsiden af PlayStation 4.
  4. Sæt strømstikket sikkert i en stikkontakt.

Hvis du vil tilslutte din PlayStation 4 til internettet via en kabelbaseret forbindelse, kan du nu tilslutte et Ethernet-kabel mellem LAN-porten bag på PlayStation 4 og din router eller dit modem.

Opdater PS4-systemsoftwaren

Før du kan få adgang til nogen onlinefunktioner på PlayStation 4, skal systemsoftwaren opdateres til den nyeste version. Systemsoftwareopdateringer begynder at downloade automatisk, så snart de er tilgængelige, og en meddelelse på skærmen vil informere dig, når de er klar til at blive installeret.

Opret forbindelse til PlayStation Network

Hvis du allerede er PlayStation-bruger, kan du bruge dine eksisterende kontooplysninger til at logge på. Hvis du er ny på PlayStation, kan du nemt bruge din PlayStation 4 til at oprette en konto.

Download og få adgang til PS4-spil og -apps

Du kan downloade spil og apps fra PlayStation™Store eller bruge en spildisk til at installere et spil.

Begynd at spille online med PS4

Visse spil kræver PlayStation®Plus-abonnement for at få adgang til onlinespil med flere spillere. For at kunne spille online med dine venner og få adgang til en række andre fordele kan du abonnere på PlayStation Plus.

Du kan streame en række spil og downloade PS4-spil med et PlayStation™Now -abonnement.