Sikkerhedskopier og gendan data på en PS5-konsol

Sådan sikkerhedskopierer og gendanner du data på en PS5-konsol

Regelmæssig sikkerhedskopiering af dine data er en god måde at sikre, at vigtige data gemmes. Du kan sikkerhedskopiere data, der er gemt på PlayStation®5-konsollageret, til et USB-lagerdrev.

Vigtige oplysninger

Sluk ikke for PS5™-konsollen, mens du sikkerhedskopierer eller gendanner data. Dette kan medføre tab eller beskadigelse af data eller beskadigelse af PS5-konsollen og USB-drevet.

• Når du gendanner data, sletter PS5-konsollen alle data, der er gemt på konsollen. Dette kan ikke fortrydes, selvom du annullerer gendannelsen. Sørg for ikke at slette vigtige data ved en fejl. Slettede data kan ikke gendannes
  • Brugere, der aldrig har logget på PSN, kan kun gendanne gemte data på den oprindelige PS5-konsol, der blev sikkerhedskopieret. Du skal logge på den pågældende konsol for at gendanne gemte data på en anden konsol.
  • Spil og apps, der gemmes på et M.2 SSD-lager, er ikke inkluderet i sikkerhedskopierede data. Du kan fortsætte med at bruge dit M.2 SSD-lagerdrev som normalt på PS5-konsollen, som du gendanner.
  • Trophies er ikke inkluderet i sikkerhedskopierede data. Hvis du vil opdatere din spilstatus, før du sikkerhedskopierer dine data, skal du gå til Trophies, trykke på indstillingsknappen, og vælge Synkroniser med PlayStation™Network.

PS5-data, du kan sikkerhedskopiere

Du kan sikkerhedskopiere følgende data:

• Spil og apps
  • Gemte data
  • Skærmbilleder og videoklip
  • Indstillinger

Alle brugerdata, der er gemt på din PS5-konsol (med undtagelse af trophies), er inkluderet i de sikkerhedskopierede data. Når du gendanner dine sikkerhedskopierede data, nulstilles PS5-konsollen, og alle data, der er gemt på konsollen, slettes.

Hvis du vil gemme dine data og derefter returnere dem uden at gendanne din konsol, skal du gemme dataene et andet sted:

Sådan sikkerhedskopierer du data på en PS5-konsol til et USB-drev

1. Tilslut USB-drevet til din PS5-konsol.
  2. Gå til hjemmeskærmen, og vælg Indstillinger > System
  3. Vælg Systemsoftware > Sikkerhedskopier og gendan > Sikkerhedskopier din PS5.
    Hvis der er tilsluttet flere USB-drev, skal du vælge dit USB-drev.
  4. Vælg de data, du vil sikkerhedskopiere, og vælg derefter Næste.
    Filnavnet og filstørrelsen vises. Indtast om nødvendigt en beskrivelse af de sikkerhedskopierede data.
  5. Vælg Sikkerhedskopier.
    Din konsol genstarter, og sikkerhedskopiering begynder.
  6. Når du ser skærmbilledet Sikkerhedskopiering fuldført, genstarter din PS5.
    Vælg OK.
    Din konsol genstarter igen.

Sådan gendanner du data på en PS5-konsol fra et USB-drev

Når du gendanner en PS5 fra en sikkerhedskopi, skal den aktuelle systemsoftwareversion være den samme version eller nyere end versionen på PS5-konsollen, da sikkerhedskopieringen blev foretaget.

1. Tilslut USB-drevet til din PS5-konsol.
  2. Vælg Indstillinger > System
  3. Vælg Systemsoftware > Sikkerhedskopier og gendan > Gendan din PS5.
    Hvis der er tilsluttet flere USB-drev, skal du vælge dit USB-drev.
  4. Vælg de data, du ønsker at gendanne.
  5. Vælg Gendan > Ja.
    Din konsol genstarter, og gendannelsen begynder. Når gendannelsen er fuldført, genstarter konsollen igen, og du vender tilbage til hjemmeskærmen.

Når du gendanner din PS5-konsol, er Konsoldeling og offlinespil slået fra. Konfigurer indstillingen igen for at undgå at miste adgangen til dine abonnementer og indhold.