Sikkerhedskopier og gendan data på en PS4-konsol

Sådan sikkerhedskopierer og gendanner du data på en PS4-konsol

Brug indstillingen Sikkerhedskopiering og gendannelse til nemt at sikkerhedskopiere alle data på PlayStation®4-konsollen, herunder gemte data og brugerprofildata.

Data på PS4™-konsol, du kan sikkerhedskopiere

Regelmæssig sikkerhedskopiering af dine data er en god måde at sikre, at vigtige data gemmes. Du kan sikkerhedskopiere følgende datatyper, der er gemt på et USB-drev.

• Spil og apps
  • Gemte data
  • Skærmbilleder og videoklip
  • Indstillinger

Alle brugerdata, der er gemt på din PS4-konsol, er inkluderet i sikkerhedskopidataene. Når du gendanner dine sikkerhedskopierede data, nulstilles PS4-konsollen, og alle data, der er gemt på konsollen, slettes.

Hvis du vil returnere data uden at gendanne din konsol, skal du bruge en USB-enhed til udvidet lager eller skylager.

Sådan sikkerhedskopierer og gendanner du data på en PS4-konsol

Hvis du vil sikkerhedskopiere data, skal du bruge et FAT32- eller exFAT-formateret USB-drev med mindst det dobbelte af den lagerplads, som PS4-harddisken har. Hvis du ikke har plads nok til at sikkerhedskopiere alt på din harddisk, kan du vælge ikke at sikkerhedskopiere applikationsdata.

1. Det er vigtigt at synkronisere dine trofæer først, fordi de ikke er inkluderet i sikkerhedskopidataene. Gå til Trophies, tryk på OPTIONS -knappen, og vælg Synkroniser med PSN

2. Sæt USB-drevet i din PS4-konsol.

3. Gå til Indstillinger > System > Sikkerhedskopier og gendan.

4. Vælg Sikkerhedskopier

5. Vælg, hvilke data du vil sikkerhedskopiere. Det er vigtigt at sikkerhedskopiere gemte data for at undgå at miste spilfremskridt.

6. Tilpas navnet på sikkerhedskopifilen, og vælg Sikkerhedskopier.

7. Fjern USB-drevet.

Sådan gendanner du dine data på PS4-konsollen

Når du gendanner data, sletter PS4-konsollen alle data, der er gemt på konsollen. Dette kan ikke fortrydes, selvom du annullerer gendannelsen. Sørg for ikke at slette vigtige data ved en fejl. Slettede data kan ikke gendannes.

1. Gå til Indstillinger > System > Sikkerhedskopier og gendan
  2. Indsæt USB-drevet med sikkerhedskopien i PS4-konsollen.
  3. Vælg Gendan PS4
  4. Vælg den sikkerhedskopifil, du vil gendanne.
  5. Vælg Ja for at gendanne.
Bemærk, at brugere, der aldrig har logget på PlayStation™Network (PSN), kan kun gendanne gemte data på den oprindelige PS4-konsol, der blev sikkerhedskopieret. Hvis du vil gendanne gemte data til en anden PS4-konsol, skal du logge på PSN, før du sikkerhedskopierer data.