Sikkerhedskopier og gendan PS4-data med en ekstern lagerenhed

Sikkerhedskopier og gendan PS4-data med en ekstern lagerenhed

Brug funktionen Sikkerhedskopier og gendan til nemt at sikkerhedskopiere alle PlayStation®4-data, herunder gemte data i systemlager og brugerprofildata til konti for voksne og børn.

Sådan foretager du sikkerhedskopiering af dine PlayStation®4-data

Hvis du vil sikkerhedskopiere data, skal du bruge en FAT32- eller exFAT-formateret ekstern lagerenhed med mindst det dobbelte af den lagerplads, som PS4™-harddisken har. Hvis du ikke har plads nok til at sikkerhedskopiere alt på din harddisk, kan du vælge ikke at sikkerhedskopiere applikationsdata.

1. Det er vigtigt at synkronisere dine trofæer først, fordi de ikke er inkluderet i sikkerhedskopidataene. Gå til Trophies, tryk på OPTIONS -knappen, og vælg Synkroniser med PSN

2. Indsæt den eksterne lagerenhed, du vil bruge til sikkerhedskopieringen, i en af PS4™ USB-portene.

3. Gå til Indstillinger > System > Sikkerhedskopier og gendan.

4. Vælg Sikkerhedskopier

5. Vælg, hvilke data du vil sikkerhedskopiere. Det er vigtigt at sikkerhedskopiere gemte data for at undgå at miste spilstatus under  udskiftningen af harddisken.

6. Der vises en statuslinje for den aktuelle status for sikkerhedskopieringen. Du kan annullere den når som helst.

7. På næste skærmbillede kan du selv vælge et navn til sikkerhedskopien. Når du er færdig, skal du fremhæve Sikkerhedskopier og trykke på X-knappen.

8. Fjern den eksterne lagerenhed fra PS4™-systemet.

Sådan gendanner du dine PlayStation®4-data

1. Gå til Indstillinger > System > Sikkerhedskopier og gendan.

2. Isæt den eksterne lagerenhed, der indeholder sikkerhedskopien, i en af PS4™ USB-portene.

3. Vælg Gendan PS4.

4. Vælg den sikkerhedskopifil, du vil gendanne.

5. Du får vist et skærmbillede, der fortæller dig, at systemet vil genstarte og nulstille, uanset om sikkerhedskopieringsprocessen fuldføres eller ej. Vælg Ja for at fortsætte.

Dine PS4-data er nu gendannet på dit system.