Sådan tilpasser du din Access-controller

Find ud af, hvordan du konfigurerer din Access™-controller til PlayStation®5-konsoller.

Sådan justerer du styrepindens forlænger på din Access-controller

Juster styrepindens forlænger og afstanden mellem den analoge pind og knapperne.

1. Tryk på låseknappen til styrepindens forlænger på pindens base.
    Styrepindens forlænger låses op, når låseknappen stikker ud.
  2. Juster styrepindens forlænger til den ønskede længde.
  3. Tryk låseknappen ned igen.
    Styrepindens forlænger er låst, når låseknappen flugter med basen.

Sådan skifter du hætter til knapper på Access-controlleren

Skift mellem de forskellige typer hætter til knapper, der følger med, så du kan finde den, der passer bedst til din spillestil. Det kan være en god idé at slukke for din Access-controller, mens du skifter hætter, så du ikke kommer til at trykke på knapperne ved et uheld under spil.

1. Tag hætten af.
    Tryk på udløserknappen på enden af hætten, og løft derefter hætten lige op.
  1. Sæt en hætte på.
    Flugt hætten med en tom knapplads, og tryk ned, indtil du hører et "klik".
  • Hver knapplads er tildelt et knapnummer mellem 1 og 8.
  • Hætter til knapper kan ikke bruges på midterknappen.

Sådan skifter du hætter til pinde på Access-controlleren

Skift mellem de forskellige typer hætter til pinde, der følger med, så du kan finde den, der passer bedst til din spillestil. Det kan være en god idé at slukke for din Access-controller, mens du skifter hætter, så du ikke kommer til at bevæge pinden ved et uheld under spil.

1. Tag hætten af.
    Træk hætten op og væk fra pinden.
  1. Sæt en hætte på.
    Skub en hætte ned på pinden, indtil du hører et "klik".
  • Hvis den analoge pind ikke passer til din spillestil, kan du prøve andre hætter til pindene eller ændre indstillingerne for pindens følsomhed/dead-zone.

Sådan skifter du mærkater på hætter til knapper på Access-controlleren

Når du har tildelt knapper, skal du bruger mærkaterne til hætterne, så du kan huske dine tildelinger. Det kan være en god idé at slukke for din Access-controller, mens du skifter mærkater, så du ikke kommer til at trykke på knapperne ved et uheld under spil.

1. Hvis du vil fastgøre et mærkat, skal du sætte det i hullet på hætten og trykke godt ned.
  1. Hvis du vil fjerne et mærkat, skal du klemme sammen om siderne af det og trække det lige ud af hullet på hætten.
  • Mærkatet til touchpad-knappen identificerer touchpad-knappens funktion.

• Brug det blanke mærkat til hætter til at markere din egen knapfunktion.