Information om udvidelsesporte på Access-controller og 3D-print

Få information om specifikationer for udvidelsesporte og 3D-print for din Access™-controller til PlayStation®5-konsoller.

Information om 3D-print til Access-controller

Nedenfor kan du downloade information om 3D-print af hætter til knapper og pinde til Access-controllere.

• SIE understøtter ikke specifik håndtering af 3D-data. Se instruktionerne til din 3D-printer og software.
  • Læs omhyggeligt forholdsreglerne i den downloadede fil.
  • Vi garanterer ikke funktionaliteten for hætter, der er lavet ved hjælp af 3D-data.

Tekniske specifikationer for udvidelsesporte på Access-controlleren

Nedenfor kan du downloade de tekniske specifikationer for udvidelsesporte på Access-controlleren.

• Disse specifikationer er på engelsk/japansk.
  • SIE yder ikke kundesupport eller garantier for produkter, der er fremstillet med disse specifikationer.
  • Vi garanterer ikke funktionaliteten for enheder, der bruger disse tekniske specifikationer.
  • Læs omhyggeligt forholdsreglerne i den downloadede fil.

Sådan tilslutter du andet tilbehør til din Access-controller

Du kan bruge udvidelsesportene på Access-controlleren til at tilslutte yderligere tilbehør.