PS5™-støtte

PlayStation®5

PlayStations kundestøtte

Kom i gang med PS5

Er du en ny bruker? Denne veiledningen hjelper deg med å konfigurere PS5.

Oppdatere systemprogramvaren

Hold PS5 oppdatert med den nyeste systemprogramvaren.

Veiledning om USB-porter på PlayStation 5

Finn ut hvordan du bruker USB-porter på PS5 til å lade og koble til enheter.

PS4-spill

Kunne du tenke deg å finne ut mer om bakoverkompatibilitet med PS5 eller hvordan du oppgraderer PS4-spill til en PS5-versjon?

Overføre data fra PS4 til PS5

Finn ut hvordan du overfører fremdrift, kontoer og spill til PS5.

Administrere PS5-lagring

Finn ut hvordan du lagrer og administrerer data på PS5.

Utvide PS5-lading

En veiledning om hvordan du utvider PS5-lagring med en ekstern USB-enhet.

Har du problemer med PlayStation 5-systemet?

Finn ut hvordan du løser problemer ved hjelp av selvbetjeningsportalene våre.