PS5™-støtte

PlayStation®5

Tilbake til kategorier
Konfigurering av og funksjoner på PS5
Tilbake

Konfigurering av og funksjoner på PS5

Administrere lagring

Slik administrerer du lagringsplass på PS5-konsollen

Finn ut hvordan du får mer lagringsplass på PlayStation®5-konsollen, lagrer spill på en USB-enhet for utvidet lagring og flytter lagrede spilldata med PlayStation®Plus-skylagring.

Sikkerhetskopiere og gjenopprette PS5-konsolldata

Å sikkerhetskopiere data jevnlig er en god måte å forsikre seg om at viktige data blir lagret på. Du kan sikkerhetskopiere data lagret på PlayStation®5-konsollagringen til en USB-lagringsstasjon.

PlayStation®Plus-skylagring for PS5-konsoller

Finn ut hvordan du bruker PlayStation®Plus-skylagring til å kopiere og laste ned lagrede data og frigjøre plass på PlayStation®5-konsolllagringen.

Overføre spill og lagrede data fra PS4- til PS5-konsoller

Finn ut hvordan du overfører spill og lagrede data fra PlayStation®4- til PlayStation®5-konsoller ved hjelp av Wi-Fi, LAN, utvidet lagring eller PS Plus-skylagring.

Utvidet lagring på USB på PS5-konsoller

Lær hvordan du formaterer en USB-stasjon som USB-utvidet lagring, hvilke USB-stasjoner som kan brukes som USB-utvidet lagring, og hva som kan lagres på USB-utvidet lagring.

PlayStation-troféer

Finn ut mer om trofé-innstillinger, hvordan trofé-nivået ditt bestemmes, og hvordan du synkroniserer troféer på PlayStation®5-konsoller.

Slik legger du en M.2 SSD-stasjon til en PS5-konsoll

Finn ut hvilke M.2 SSD-stasjoner som kan brukes til å utvide lagringsplassen på PlayStation®5-konsollen, og hvordan du installerer en M.2 SSD-stasjon i utvidelsessporet.

Støttevideo: Krav til M.2 SSD-stasjoner som skal brukes med PS5-konsollen