Koble den trådløse DualSense™-kontrolleren sammen med  Apple-enheter

Koble den trådløse DualSense™-kontrolleren sammen med Mac, iPhone, iPad, iPod Touch og Apple TV

Hvis du vil bruke den trådløse DualSense-kontrolleren med kompatible spill og programmer på en Apple-enhet, kan du koble til via Bluetooth® med noen få enkle trinn.

Apple-enheter som er kompatible med den trådløse DualSense-kontrolleren

Apple-enheter som bruker operativsystemene som er oppført nedenfor eller nyere, støtter Bluetooth-tilkoblinger for trådløse DualSense-kontrollere. Når tilkoblingen er opprettet, kan du bruke den trådløse kontrolleren til å kontrollere kompatible spill og programmer via Bluetooth.

• macOS Big Sur 11.3
  • iOS 14.5
  • iPadOS 14.5
  • tvOS 14.5

Det kan hende at enkelte funksjoner på kontrolleren ikke er tilgjengelige, avhengig av enheten. Det gis ingen garantier for at alle enheter er kompatible med kontrolleren.

Trinn 1: Slå på sammenkoblingsmodus for den trådløse DualSense-kontrolleren

Når du skal bruke kontrolleren på en enhet for første gang, må du slå på sammenkoblingsmodus:

1. Sørg for at spillerindikatoren på kontrolleren er av.
    Hvis spillerindikatoren er på, må du holde inne PS-knappen til den slår seg av. Hvis en USB-enhet er koblet til kontrolleren, må den kobles fra.
  2. Mens du holder inne opprett-knappen, må du holde inne PS-knappen til lyslisten blinker.

Trinn 2: Koble til den trådløse DualSense-kontrolleren via Bluetooth

1. Aktiver Bluetooth på enheten din, og velg deretter kontrolleren fra listen med Bluetooth-enheter.
  2. Når sammenkoblingen er fullført, blinker lyslisten, og deretter lyser spillerindikatoren.

Kontrolleren kan kun kobles sammen med én enhet om gangen. Hver gang du bytter enhet må du koble kontrolleren sammen med den nye enheten.

Spill og programmer som er kompatible med den trådløse DualSense-kontrolleren

Du kan bruke den trådløse kontrolleren til å spille spill som strømmes fra PS5™- eller PS4™-konsollen til Mac, iPhone, iPad eller iPod Touch ved hjelp av PS Avstandsspill-appen.

Den trådløse kontrolleren kan også brukes til å spille spill som støtter MFi-kontrollere.

Vær oppmerksom på at enkelte funksjoner på den trådløse kontrolleren ikke er tilgjengelige når du er koblet til en Mac, iPhone, iPad eller Apple TV:

• Haptisk feedback.
  • Høyttaler, innebygd mikrofon og hodetelefonkontakt.

Koble den trådløse DualSense-kontrolleren til PS5™-konsollen igjen

Hvis du vil koble den trådløse kontrolleren til PS5-konsollen igjen, kobler du den til konsollen med en kompatibel USB-kabel og trykker på PS-knappen på den trådløse kontrolleren. Deretter kan du fjerne USB-enheten og bruke kontrolleren trådløst.

Trenger du mer hjelp med den trådløse DualSense-kontrolleren?

Hvis du har fulgt instruksjonene ovenfor, men mener at kontrolleren ikke er koblet til riktig, kan du gå til diagnostikkverktøyet Reparer.