Koble sammen en trådløs DualSense-kontroller med mobile enheter

Slik kobler du en trådløs DualSense-kontroller sammen med mobile enheter

Hvis du vil bruke den trådløse DualSense™-kontrolleren med kompatible spill og programmer på en Apple- eller Android-enhet, kan du koble til via Bluetooth® med noen få enkle trinn.

Enheter som er kompatible med trådløse DualSense-kontrollere

Enheter som bruker operativsystemene som er oppført nedenfor, eller nyere operativsystemer, støtter Bluetooth-tilkoblinger. Når tilkoblingen er opprettet, kan du bruke den trådløse kontrolleren til å kontrollere kompatible spill og programmer via Bluetooth.

• macOS Big Sur 11.3
  • iOS 14.5
  • iPadOS 14.5
  • tvOS 14.5
  • Android 12

Det kan hende at enkelte funksjoner på kontrolleren ikke er tilgjengelige, avhengig av enheten. Det kan ikke garanteres at alle enheter er kompatible med kontrolleren. For å sjekke hvilke Android-enheter som støtter DualSense-kontrollerdriveren, må du rådføre deg med produsenten av enheten din.

Slik kobler du en trådløs DualSense-kontroller sammen med en Apple- eller Android-enhet

Når du skal bruke den trådløse kontrolleren på en mobilenhet for første gang, må du slå på sammenkoblingsmodus:

1. Sørg for at spillerindikatoren på kontrolleren er av.
    Hvis spillerindikatoren er på, må du holde inne PS-knappen til den slår seg av. Hvis en USB-enhet er koblet til kontrolleren, må den kobles fra.
  2. Mens du holder inne opprett-knappen, må du holde inne PS-knappen til lyslisten blinker.
  3. Aktiver Bluetooth på enheten din, og velg deretter kontrolleren fra listen med Bluetooth-enheter.
  4. Når sammenkoblingen er fullført, blinker lyslisten, og deretter lyser spillerindikatoren.
Kontrolleren kan kun kobles sammen med én enhet om gangen. Hver gang du bytter enhet må du koble kontrolleren sammen med den nye enheten.

Spill og programmer som er kompatible med trådløse DualSense-kontrollere

Du kan bruke den trådløse kontrolleren til å spille spill som strømmes fra PS5™- eller PS4™-konsollen til en støttet enhet ved hjelp av PS Avstandsspill-programmet.

Den trådløse kontrolleren kan også brukes til å spille spill som støtter generiske kontrollere.

Vær oppmerksom på at enkelte funksjoner på den trådløse kontrolleren ikke er tilgjengelige når den er koblet til en støttet enhet:

• Haptisk feedback.
  • Høyttaler, innebygd mikrofon og hodetelefonkontakt.
  • Adaptive avtrekkere (bare Android)
  • Lyslist (bare Android)

Slik kobler du en trådløs kontroller til PS5-konsollen din igjen

Hvis du vil koble den trådløse kontrolleren til PS5-konsollen igjen, kobler du den til konsollen med en kompatibel USB-kabel og trykker på PS-knappen på den trådløse kontrolleren. Deretter kan du fjerne USB-enheten og bruke kontrolleren trådløst.

Trenger du mer hjelp med den trådløse DualSense-kontrolleren?

Hvis du har fulgt instruksjonene ovenfor, men mener at kontrolleren ikke kobler seg til ordentlig, kan du gå til PlayStation Repairs-diagnostikkverktøyet.