Konto og sikkerhet

PlayStations kundestøtte

Tilbakestille passord

Prøv det nye verktøyet for passordgjenoppretting for PlayStation for å gjenopprette kontoen.

Hvordan kommer jeg i gang?

Finn ut hvordan du oppretter en konto, får kontakt med venner og begynner å spille spill på PlayStation Network.

Hvordan kan jeg holde kontoen min trygg?

Finn ut mer om de beste måtene å sikre kontoen din for PlayStation Network på.

Om kontoen din

Finn ut hvordan du administrerer kontoen din og kommer i gang med PlayStation Network. Du trenger pålogggings-ID-en (e-postadresse) og online-ID-en (brukernavnet) for å konfigurere kontoen.

Aktivere konsoll som primær

Finn ut hvordan du aktiverer og deaktiverer konsollen. Aktivering knytter PlayStation-systemet ditt til kontoen din og gir deg tilgang til PlayStation Store-innhold.

Vær trygg på PlayStation

Finn sikkerhetsverktøy og -tips for spillere i alle aldre. Finn ut hvordan du kan hjelpe barna dine med å holde seg trygge på PlayStation Network og følge sikkerhetsreglene våre for å få den beste opplevelsen.

Konfigurere familien på PlayStation

Opprett og administrer familiekontoer, og del innhold og abonnementer.