Endre personverninnstillingene på PSN

Slik endrer du personverninnstillingene på PlayStation Network

Finn ut hvordan du kontrollerer hvem som kan kommunisere med deg eller se aktiviteten din på PlayStation™Network (PSN).

Generelle PSN-personverninnstillinger

Du kan begrense hvor synlig du er for andre brukere på PlayStation Network ved hjelp av personverninnstillingene. Du kan tilpasse følgende funksjoner:

• Spill | Media
    Velg hvem som kan se delte medier og nylige aktiviteter.

• Venner | Forbindelser
    Kontroller hvem som kan sende venneforespørsler, følge kontoen din og se forbindelsene dine.

• Personlig info | Meldinger
    Velg hvem som kan se ditt virkelige navn og kommunisere med deg.

Slik endrer du personverninnstillingene på PSN

Nettleser: Angi PSN-personverninnstillinger

1. Gå til Kontoadministrasjon på en tilkoblet enhet.
  2. Velg PSN-personverninnstillinger > Velg funksjonen du vil endre personverninnstillingene for > Rediger.
  3. Velg hvem du vil tillate fra rullegardinmenyen, og velg deretter Bekreft.

1. Gå til Innstillinger > Brukere og kontoer > Personvern > Vis og tilpass personverninnstillingene.
  2. Velg et forhåndsinnstilt nivå av personverninnstillinger, eller velg en funksjon for å endre personverninnstillingene.

1. Gå til Innstillinger > Kontoadministrasjon > Personverninnstillinger og angi passordet ditt.

2. Velg funksjonen du vil endre personverninnstillingene for.

Forhåndsinnstilte personverninnstillinger på PS5-konsoller

Velg mellom fire forhåndsinnstilte profiler for å tilpasse PS5-personverninnstillingene slik du ønsker.

1. Sosial og åpen
    Du er åpen for alle forespørsler og meldinger. Alle spillere kan se profilinformasjonen din.
  2. Lagspiller
    Alle spillere kan se mesteparten av profilinformasjonen din, men må være minst venners venner for å invitere deg til en chat.
  3. Vennefokusert
    Bare vennene dine kan se informasjonen din og invitere deg til en chat.
  4. Alene og fokusert
    Ingen spillere kan se profilinformasjonen din eller invitere deg til en chat, selv om du har lagt dem til som venn.

Foreldrekontroller som er angitt av en familieadministrator, overstyrer eventuelle personverninnstillinger som er valgt av en barnekonto.