Endre personverninnstillingene på PSN

Slik endrer du personverninnstillingene på PSN

Finn ut hvordan du kontrollerer hvem som kan kommunisere med deg eller se aktiviteten din på PlayStation™  Network (PSN).

Slik angir du personverninnstillingene på nettet

  1. Gå til Kontoadministrasjon på en tilkoblet enhet.
  2. Velg Personverninnstillinger.
  3. Velg funksjonen du vil endre personverninnstillingene for og Rediger.
  4. Velg hvem du vil tillate fra rullegardinmenyen, og velg deretter Bekreft.
  1. Gå til Innstillinger > Brukere og kontoer > Personvern.
  2. Velg Vis og rediger personverninnstillingene dine.
  3. Velg et forhåndsinnstilt nivå av personverninnstillinger, eller velg en funksjon for å endre personverninnstillingene.

 

  1. Gå til Innstillinger > Kontoadministrasjon > Personverninnstillinger og angi passordet ditt.

  2. Velg funksjonen du vil endre personverninnstillingene for.

Slik endrer du personverninnstillingene for barn 

Hvis du er forelder eller foresatt, kan du velge å angi personverninnstillinger for barnet ditt. Du kan også velge hvilke innstillinger du vil at barnet skal kunne endre. Når barnet endrer en innstilling, mottar foreldrene/foresatte et varsel. 

Hva er personverninnstillingene for PSN?

Du kan begrense hvor synlig du er for andre brukere på PlayStation Network ved hjelp av personverninnstillingene. Du kan tilpasse følgende funksjoner:

  • Spilling | Medier
    Velg hvem som kan se delte medier og nylige aktiviteter.

  • Venner | Forbindelser
    Kontroller hvem som kan sende venneforespørsler, følge kontoen din og se forbindelsene dine.

  • Personlig info | Meldinger
    Velg hvem som kan se ditt virkelige navn og kommunisere med deg.

Hva er de forhåndsinnstilte personverninnstillingene på PS5-konsoller

Voksne spillere kan velge mellom fire forhåndsinnstilte profiler.

  1. Sosialt og åpent 
    Du er åpen for alle forespørsler og meldinger. Alle spillere kan se profilinformasjonen din.
  2. Lagspiller
    Alle spillere kan se mesteparten av profilinformasjonen din, men må være minst venners venner for å invitere deg til en chat.
  3. Vennefokusert
    Bare vennene dine kan se informasjonen din og invitere deg til en chat.
  4. Alene og fokusert
    Ingen spillere kan se profilinformasjonen din eller invitere deg til en chat, selv om du har lagt dem til som venn.

Barn kan velge en personvernprofil når de oppretter en konto med familieadministratoren, men de kan ikke velge mellom disse personvernprofilene etter at de har opprettet en konto.

Relaterte artikler

Noen av de vanligste spørsmålene du kan ha om sikkerhet på PlayStation, er dekket nedenfor.

Trenger du hjelp? 

Kontakt kundestøttespesialistene våre