Aldri del kontoinformasjonen din med noen andre. For å unngå å dele kontoopplysningene dine ved et uhell når du logger på konsollen til noen andre, må du logge av på slutten av økten.
{NUM}
{OVERLINE}
{TITLE}
{PARAGRAPH}
{FEATURE_ICON}
{FEATURE_TITLE}
{FEATURE_DESC}